Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Diana Webster - Victoria Webster : Niin monta Mount everestiä - Tytär, äiti ja haave
 

Englantilaissukuisella, Suomessa syntyneellä Victoria Websterillä oli haave tulla lääkäriksi. Kukaan ei uskonut sen toteutuvan, koska oli saanut syntyessään CP-vamman, joka vaikutti hänen puhekykyynsä. Lukuisten yritysten jälkeen Victoria pääsi kuitenkin lääketieteelliseen tiedekuntaan - vain saadakseen kuulla, että oli tapahtunut virhe. Häntä pyydettiin luovuttamaan paikkansa jollekin, josta voisi tulla "oikea lääkäri". Opiskelu ei kannattaisi, koska ihmiset eivät kuitenkaan luottaisi Victoriaan eivätkä hyväksyisi häntä. Toisin oli. Victoria valmistui lääkäriksi ja on työskennellyt sairaaloissa Suomessa, Ruotsissa, Iso-Britanniassa ja Australiassa.


Painovuosi: 2011
Painos: 1.
Sivumäärä: 281
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Tammi

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 593

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.1.2018 13:21

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.