Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tässä on myytävänä kuvanmukainen tanssimatto TV peli. Tämä kurjuus tottelee Dance Master 3 mallinimenä. Tuotetta testatessa huomasin mm seuraavia asioita:
- Äänimaailma on aivan ifernaalista (eli helvetistä) ja sopivat varsin hyvin ihmiselle joka kuuntelee muutenkin 8-bittisiä musiikkiteoksia. Voidaan suositella myös bienemmän bittivirran omaavan musiikin ystäville.
- Kuvan rakeisuus on varsin pieni jos peli olisi tehty 80-luvulla
- Matto näyttää varsin monipuliselta, mutta tästä huolimatta siinä taitaa olla vain napit: ylös, alas, vasen, oikea, start ja select....A, B perhonen ja jalanjäljet olivat sittenkin vain koristeita.
- Laite oli (omia ja testaajan hermoja) piinaavan testin jälkeen todettu täysin toimivaksi, jos ei lasketa maton päässä olevan ohjainmollukan pohjassa olevien paristokoteloiden puuttuvia kansia. Tähän voi raivoisampi tanssija laittaa vaikka teippiä jos tuntuu siltä, että pelinautinnon pilaa putoavat patterit. Testauksen aikana pelinautinnon pilasi lähinnä kaikki muu, mutta ajattelin, että tuokin voi olla mahdollinen syy pelinautinnon menetykseen... ainakin teoriassa.
- Ei oikein tullut ymmärrystä oliko paketin +3 merkintä alaikäraja vai yläikäraja pelin käyttöön. Testauksessa tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että pakko olla yläikäraja kun tuossa ei ole oikein pieniä osia ja ei tuota kokonaan voi syödäkkään. Normaalisti kehittynyt yli 3 vuotias ei välttämättä enään tuosta tykkää.

Ja sitten peliarvosteluihin! Laite siis sisältää kolme peliä: Flipperin, myyränhakkauspelin ja kattavan tanssipelin jossa peräti 10kpl biisejä!

Flipperi, hyvin yksinkertainen graafinen luomus joka ei juuri lagaa. Flipperin äänimaailma on aivan vitusta eikä sitä voi suositella kenellekkään paitsi jollekkin kenestä et hirveästi tykkää. Pelikokemus on oikeastaan varsin hämmentävä.

Knock out myyränhakkauspeli, aivan kunten huvipuistosta tuttu Whack-A-Mole peli jossa voit purkaa patoutuneimmatkin agressiosi huvipuiston mekaanikoiden ylläpitämään laitteeseen. No tässä simulaatiossa ei tule hiki, tahti on rauhallinen (ei tosin kestetty pelata tätä kolmea tasoa pidemmälle) ja parasta mitä nähtii niin kaksi myyrää samaan aikaa. Myyriä liiskataan siis jaloilla (tai jollain muulla millä päätät mattoa hakata). Liiskattu myyrä lakkaa näyttämästä myyrältä ja lähinnä muistuttaa pelaajaa taksikuskin niitistä (tunnetaan myös rekkamiehen niittinä).

Ja loppuun se paras asia, eli tanssipeli. Pelissä lentelee nuolia ja tavoite on painaa tanssimatolta samaa nuolta kun se lentävä nuoli saavuttaa kuvan ylälaidassa olevan kiinteän nuolen. No nyt kun peli idea on käsitelty niin sitten mennään sen musikaaliseen antiin tai jos ollaan totuudenmukaisia niin anti-musikaalisiin piirteisiin... Jos tätä vertaa nykypäivän standardeihin niin voi perkele, jos tätä soittaa yhtään kovempaa niin tällä saa korvista verta ja vähintään pahan olon kaikelle elävälle. Lasia et kuitenkaan saa tällä rikki, koska fysiikan lait ja tästä ei lähde kovin korkeita ääniä. Pelissä on kymmenen sydäntä riipivää biisiä, joiden tahdissa ei tule hiki. Pelitahti sopii vaikka hiukan lihavemmallekkin ihmiselle (maton kestävyydestä ei takeita). Positiivinen yllätys oli se, että ainakin kahta biisiä kuunnellessa saattoi niistä tunnistaa sen mitä niiden oli tarkoitus muistuttaa, mutta vaati sekin vähän avointa näkemystä ja vilkasta mielikuvitusta.

Laitteen valmistushistoriasta ei ole tietoa, mutta kaikkien eri biisien joukosta on havaittu uusimmaksi copyright vuosiluvuksi vuosi 2000. Uskomatonta, että tällainen laite on tehty 2000-> vuonna... Amiga 500:lla oli moninverroin paremmat soundit ja grafiikat. Taasen huonompana verrokkina PC-speakerin olemassaoloon pohjautuvat muinaiset PC pelit, joissa myös grafiikka on jotakin samaa tasoa.

Huomio! Paketissa myös lukee oikein englanniksi "This product is with patent. We will take legal actions against violators for copyright infringment or imitation in any format". Tämän on pakko olla vitsi sillä: - Paketin mukana tai sen sisältä ei tullut minkäänlaista patenttia. - Tuo jälkimmäinen varmaan on ihmiskunnan suojaksi, että jos joku tekee samanlaista paskaa niin joku (taho) haastaa sen oikeuteen ja vie tuomarin eteen näytille esittelemään kuinka joku ihmisolento voikaan tuottaa näin hirveän laitteen tällaisella vuosituhannella. Valmistaja tuskin haastaa, koska ainakin itse häpeisin myöntää olevani tämän valmistaja ja tulevani tällä tiedolla julkisuuteen.

Loppuyhteenveto:
Dance master 3, onko näitä tehty onnistuneesti kaksi menestynyttä versiota ennen tätä??? Ihmeiden aika ei ole ohi tai sitten markkinointiosasto on parasta ja samaan aikaan pahinta mitä maan päältä löytyy. Peli ei juurikaan väräytä edes kulmakarvaa, mutta Dancemanian vannoutuneella harrastajalla voi värähtää vaikka viisarikin. Siihen värähtääkö viisari Dancemanian yhtäläisyyden vai perää heittävän naisanimaation johdosta en ota kantaa (salaa kuitenkin veikkaan että värähtää molemmista). Tätä suositellaan käytettäväksi esimerkiksi lahjaksi johonkin lapsiperheeseen jossa on yksi tai useampi mulkku aikuinen ja haluat tuottee talouteen annoksen tuskaa (ja kai tuosta alle kolmevuotias saa nautintoakin). Jos omaat elektroniikan lahjoja ja kieroutuneen innostuksen Dancemaniaan niin saa kai tuosta jonkinlaisen ohjaimen askarreltua tämän rinnalla huippumoderniin Dancemaniaan.

Ainoa asia mikä tässä on hyvää on liitettävyys. Laitteesta lähtee kolme RCA liitintä, eli ääni vasen ja oikea (joista saat todellista monoääntä) ja komposiitivideo. Nämä kolme on kytketty näppärään SCART palikkaan joka laajentaa liitettävyyttä entisestään. Koko helahoito toimii AA paristoilla ja on täysin plug and play jossa käytännössä alle sekunnin boottausaika (nopeaan boottaukseen onkin sitten varmaan käytetty se 2000- luvun tekninen innovaatio).

Kysymyksiä ja tiedusteluja saa esittää suoraan myös mailillakin:
haivis@scemo.fi

Käyttäjän haivis omakuvaus
Tästä linkistä kansioon jossa on isommat kuvat kohteista


Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.2.2019 23:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.