Kuvaus

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

DVD-ELOKUVAT alk. 0,5 €/kpl, BD-ELOKUVAT JA TV-SARJAT alk. 2€/kpl

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

 

MYYNNISSÄ DVD-ELOKUVAT:

NIMI: Daniel Auteuil Box / kokoelma (4-disc)

  • Teidän jälkeenne - Après vous (2003)
  • Valhe - L'Adversaire (2002)
  • Seuralainen - Mauvaise passe (1999)
  • Pieni viilto vain - Petites coupures (2003)

PÄÄOSISSA mm: Daniel Auteuil

ALUEKOODI: 2 (Suomi/Eurooppa)

KANNET: SUOMEKSI (pahvi sekä dvd -kotelot)

KUNTO: HYVÄ

TEKSTITYS SUOMEKSI, kaikissa elokuvissa

 

HUOM:

2 huutokohdetta yhdellä (1) toimituskululla jos otsikoissa on ***-merkki eli EI TÄMÄ KOHDE

yhdistelen mielelläni toimituskuluja (DVD ja BD toimituskulut maksimissaan 10 euroa pakettitoimituksena)

Katso profiilistani mahdolliset viivästykset postituksissa

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

muut/boksit (DVD)             muut/boksit (BD)

 

ESITTELYTEKSTI:

NIMI: Teidän jälkeenne - Après vous (2003)

OHJAUS: Pierre Salvadori

PÄÄOSISSA: Daniel Auteuil, Jose Garcia, Sandrine Kiberlain, Marilyne Canto, Michele Moretti, Garance Clavel, Fabio Zenoni

Pierre Salvadorin komedia sai Ranskassa yli miljoona katsojaa elokuvateattereihin!

Antoine pelasti miehen, majoitti hänet, hankki hänelle töitä, löysi miehen entisen - pulmana vain on...että kumpikin hullaantuu samaan naiseen!

Daniel Auteuil esittää suositun pariisilaisravintolan viinivastaavaa, sommelieria; Antoinen tuntee viinit, mutta kompuroi alituiseen jokapäiväisessä elämässä ja ihmissuhteessaan. Jose Garcian esittämä Louis on mies jonka sydän on särkynyt niin, että öinen kaulakiikku puistossa tuntuu ainoalta ratkaisulta. Sandrine Kiberlain on nainen, joka tulee molempien uniin...

Pääosissa huippusuosittu trio Daniel Auteil (mm. Tyttö sillalla, Valhe, Seuralainen, St. Pierren murhenäytelmä), Sandrine ("Robert-ei-saa") Kiberlain ja Jose Garcia.

 

NIMI: Valhe - L'Adversaire (2002)

OHJAUS: Nicole Garcia

PÄÄOSISSA: Daniel Auteuil, Geraldine Pailhas, François Cluzet, Emmanuelle Devos, Bernard Fresson, François Berleand, Alice Fauvet

Tammikuun 9. päivänä vuonna 1993 Jean Claude Romand tappoi vaimonsa, lapsensa ja vanhempansa ja yritti sitten tappaa itsensä siinä onnistumatta. Tutkimuksissa huomattiin, ettei mies ollut pidetty perheenisä ja arvostettu, YK:n tehtävissä työskentelevä lääkäri kuten kaikki luulivat. Hän oli valehdellut koko elämänsä 18 vuoden ajan, ilman mitään järjellistä syytä. Mielipuolinen julkisivu alkoi rakoilla eikä Romand keksinyt mitää muuta pakokeinoa kuin lähimpiensä surmaaminen.

VALHE perustuu tositapahtumiin ja Emmanuel Carreren samannimiseen romaaniin.

 

NIMI: Seuralainen - Mauvaise passe (1999)

OHJAUS: Michel Blanc

PÄÄOSISSA: Daniel Auteuil, Stuart Townsend, Liza Walker, Noah Taylor, Frances Barber, Claire Skinner

Seuralainen on Hanif Kureishin tarinaan perustuva kiihkeä elokuva pariisilaisesta miehestä, joka jättää entien elämänsä, päätyy svengaavan Lontoon syrjäkujille, tutustuu maksulliseen seuralaisbisnekseen, ja huomaa pian myyvänsä itseään rahasta.

Maksettu seuralainen ei välttämättä pane asiakkaitaan halvalla, mutta päiväkahviseuran elämä ei ole pelkkää unelmointia. Ohjaaja Michel Blanc perehtyi Lontoon ammattilaisten toimiin elokuvaa valmistellessaan. voiko ammattilaiseuralla olla omaa seksielämää tai ylipäätään ihmissuhteita? Paljonko kokaa tarvitaan, ennen kuin asiakkaan edessä voi aina teeskennellä innostunutta?

Ranskalaiselokuva kääntää totutut asetelmat nurinniskoin. Seuraa myy mies ja sitä ostavat naiset. Useimmat heistä ovat menestyviä, siteitä kaihtavia uranaisia, joukossa joitakin joiden omasta liitosta on tullut sataman seisova vesi. Yksi haluaa puthaasti nautiskella. Toinen arvostaa pariisilaisen "Pierren" sivistynyttä illallisseuraa ennen varsinaista jälkiruokaa. Tilanne käy kiperäksi, kun ammattilaisten välille syntyy suhde. Miten pitää vapaa-ajan seksin erillään päivätyöstä?

Daniel Auteuil on ranskalaisen elokuvan monipuolisin nykynäyttelijä, joka muistetaan hätkähdyttävistä rooleista mm elokuvissa Valhe, Teidän jälkeenne ja Pieni viilto vain. Hän tekee jälleen kerran miehen työn.

 

NIMI: Pieni viilto vain - Petites coupures (2003)

OHJAUS: Pascal Bonitzer

PÄÄOSISSA: Daniel Auteuil, Kristin Scott Thomas, Pascale Bussieres, Ludivine Sagnier, Jean Yanne, Catherine Mouchet, Hanns Zischler, Emmanuelle Devos

Hillittömän Robert-Ei-Saa - ohjaajan Pascal Bonizerin uutuus pyörittää taas ranskalaista ihmissuhdekarusellia. PIENI VIILTO VAIN on näyttelijöiden juhlaa. Pääosassa nähdään Ranskan arvostetuin miestähti Daniel Auteuil(Valhe, Seuralainen, Tyttö Sillalla. Kristin Scott Thomas(mm. Englantilainen potilas), Ludivine Sagnier ja Pascale Bussieres (mm. Kun yö saapuu, Roolipeli), sekä Auteuilin kanssa jo Valheessa näytellyt Emmanuelle Devos säväyttävät naisrooleissa.

Bruno (Auteuil) on vasemmistolainen lehtimies, jonka ihmissuhteet ovat sotkussa ja arvomaailma keikahtanut historian tiimellyksessä. Tarina käynnistyy nerokkaalla, Bonizerille tyypillisellä kohtauksella, jossa Brunon vaimo (Devos) lainaa sattumalta huulipunaansa miehensä rakastajattarelle (Sagnier). Matka vuorille voisi selvittää ajatuksia...mutta Bruno kohtaa Beatricen (Scott Thomas), joka sekoittaa ne lopullisesti...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 12 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 23 vrk 12 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.