Kuvaus

[AC0215]

HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu opus Orvar Kleinin diggareille.

Daniel Katz: Orvar Kleinin kuolema 

Daniel Katz (s. 1938 Helsingissä) on työskennellyt muun muassa uskonnonopettajana, tunnelinporaajana ja tulkkina. Hänen tuotantoonsa kuuluu romaaneja, yksi epäromaani, novelleja, näytelmiä, radiokuunnelmia ja tv-sarjoja.

SUOMEN OMINTAKEISIN HUMORISTI NAURATTAA VAKAVISSAAN

Orvar Kleinin kuolema on romaani Orvar Kleinin elämästä, siitä miten tästä Krimin sodan veteraanin, sittemmin juopon juutalaissuutarin ainokaisesta pojasta tuli ikään kuin vahingossa helsinkiläinen antikvariaattikauppias ja sitten merkillisten vaiheiden jälkeen Ivan Turbinka, antikvariaattikauppias Helsingin kaupungista. Se on myös jännittävä tarina skandaalimaisesta vakuutuspetoksesta 1900-luvun alussa ja muunlaisesta rikollisesta toiminnasta sekä siitä, miten paha saa palkkansa, vaikka ei aina siitä, mistä pitäisi. Lisäksi se on riemastuttava saaga Suomen juutalaisista, joita jo kirjassa Kun isoisä Suomeen hiihti niin mieleenpainuvasti kuvailtiin.

3. painos

WS Bookwell Oy - Juva 2010

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILLE -> PAKETTI POSTIIN.
 

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
tai
Sulkeutuu 56 vrk 1 h 34 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 56 vrk 1 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.