Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ikuisesti sinun? - parisuhdeopas ihmisille jotka vihaavat parisuhdeoppaita

Rakkaussuhteen alkuvaiheessa naiset tekevät hyvin harvoin lupauksia. Ikuista ystävyyttä tai ikuista rakkautta vannovat pikemminkin miehet. Mistä tämä johtuu?

Kirjassaan Ikuisesti sinun? Darian Leader käsittelee muun muassa tätä  kysymystä. Samalla ratkaisuja alkaa löytyä myös moniin muihin olennaisesti ihmiseloon kytkeytyviin ihmetyksen aiheisiin: Miksi ihmisten suu loksahtaa auki kun he yllättyvät? Miksi miehillä on usein pakkomielle laskea asioita?  Miksi rakastavaiset lepertelevät toisilleen hölmön kuuloisesti? Ja miksi  ihmeessä monet elämäntaito- tai itsehoito-oppaat ovat aina  yksinkertaisempia kuin stereoiden käyttöohjeet?

Kepeiden ja humorististen aiheiden myötä Leader rakentaa syvällisen kuvan ihmisestä ja siitä, miten ihmisten väliset suhteet toimivat.  Elämäntaito-oppaiden yksinkertaistavat stereotyypit ovat yleensä  harhaanjohtavia ja jopa haitallisia: niihin nojautumalla ihminen tulee vain toistaneeksi samoja virheitä, uudestaan ja uudestaan. Ikuisesti sinun?  auttaa ymmärtämään näitä virheitä.

Leader johdattaa lukijaa havainnollisella ja nautittavalla tyylillään sellaisten kysymysten ääreen, jotka jokainen voi tunnistaa omasta elämästään. Hän hyödyntää tuttuja elokuvia ja kirjallisuutta, joista hän löytää aina jotakin uutta ja yllättävää. Luettuaan tämän kirjan lukija ei ehkä ole aiempaa onnellisempi, mutta ainakin hän tietää, miksi hän on onneton.

Siisti pehmeäkantinen teos vuodelta 2009

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.8.2018 17:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.