Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvan mukainen HYVÄSSÄ  iskussa oleva kerran luettu opus Bruce Springsteen diggareille. 

 

Dave Marsh: Bruce Springsteen - POMON TARINA 

Bruce Springsteen elämäkerta on vetävästi kirjoitettu ja perusteellinen musiikkikirja. Brucen elämäntarinan ja levytysuran lisäksi mukana on myös runsaasti anekdootteja rockin kulttuurihistoriasta.

Marsh avaa näkökulmaa amerikkalaisen musiikkiteollisuuden analyysiin ja myös yhteiskunnalliseen viitekehykseen. Kirjan pääosassa on Bruce Springsteen itse, joka armoitettuna tarinankertojana on lunastanut fanien uskollisuuden. Myös Springsteenin maine loistavana esiintyjänä saa arvoisensa käsittelyn. E Street Bandin jäsenet kuten Nils Lofgren ja Little Steven kertovat omat uskomattomat tarinansa.

Bruce Springsteen vetoaa kuulijoihinsa maanläheisellä ja rehellisellä asenteellaan. Sadat miljoonat fanit ympäri maailmaa pysyvät uskollisena Pomolle vuosikymmenestä toiseen. Springsteenin konstailemattomuus välittyy myös kirjan sivuilla.


"Kuten kaikki parhaat elämäkerrat, Dave Marshin kirja kertoo tarinan juuttumatta yksityiskohtiin. Tärkeitä ovat tapahtumat, tunnelmat ja tapaamiset, eivät levyjen myyntinumerot ja julkaisupäivät."
- Tero Alanko, Aamulehti

"Marshin kohdetta kunnioittava mutta sitä kuitenkin kriittisesti punnitseva tyyli tuottaa sujuvaa ja helppolukuista tekstiä. Analyyttinen ja harjaantunut populaarikulttuurin historioitsija osaa yhdistellä hyvin laajaa lähteistöä eläväksi ja monisäikeisyydessään uskottavaksi kertomukseksi.
Marsh pudottelee kärkeviä mielipiteitä, mutta perustelee väitteensä hyvin."
- Matti Komulainen, Turun Sanomat

"Pomon tarina voi etsiä selitystä sille, miksi Bruce on yhä niin elinvoimainen ja varteenotettava artisti."
- Janne Villa, Kirkko & Kaupunki

Suomentanut: Tomi Pulkkinen

2. painos

Otavan Kirjapaino Oy -  Keuruu 2008

KIRJA ON yli 4,0 cm PAKSU ja painaa yli 500g

 

 VOITTOHUUTO ja PK.  5,95e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
tai
Sulkeutuu 1 vrk 2 h 43 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,95 € Sulkeutuu 1 vrk 2 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.