Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Etelämantereen ihmeet / Life in the Freeser (DVD) uusi ja muoveissa

Etelänapamanner on planeettamme villein, kylmin ja eristäytynein kolkka. Mannerta peittää ja ympäröi jopa 90% Maan jäätiköstä ja sen 14 miljoonaa neliökilometriä tuplaantuu joka talvi meren jäätyessä.

Etelänavan keskilämpötila on -49°C, pudoten keskitalvella jopa -70°C:n alle. Kaikesta huolimatta tämä karu maisema toimii kotina yllättävän monipuoliselle villieläinkunnalle, ja useita lajeista löytää ainoastaan täältä.

David Attenborough vietti 20-henkisen työryhmänsä kanssa kolme vuotta uhmaten valtameriä, raivoisia lumimyrskyjä, jyrkästi laskevia lämpötiloja ja valtavia jäätiköitä työstäessään tätä ainutlaatuista luonnonhistoriallista dokumenttisarjaa Etelänapamantereesta.

Uskalias seikkailu vei aiemmin valtaamattomille alueille, joiden tallentamiseen käytettiin viimeisintä teknologiaa ja menetelmiä, jotta mahtavan mantereen maisemat ja vedenalaiset ihmeet saataisiin ikuistettua.

Lopputulos on puhdasta kauneutta, intohimoa, komediaa, raivoa ja surua – joka peittoaa minkä tahansa draaman. Etelämantereen ihmeet on sivuuttamaton mahdollisuus kokea viimeinen, aidosti villi erämaa maapallolla.

Sisältää seuraavat jaksot:

1. Antelias meri
2. Jää vetäytyy
3. Kiire lisääntymään
4. Sulkeutuva ovi
5. Syväpakastettu
6. Jalanjälkiä lumessa

 

Käsikirjoitus ja selostus: David Attenborough

Valmistusvuosi: 1993

Kesto: noin 3 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 1 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 5 vrk 1 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.