Kuvaus

Setti. Kolme pehmeäkantista pokkaria
David Eddings: Eleniumin taru - trilogia (2.painos Karisto 2000)

#1 Timanttivaltaistuin
#2 Rubiiniritari 
#3 Safiiriruusu 
---------------------------------
David Eddings: Timanttivaltaistuin
alkuteos: The Diamond Throne - Book One of the Elenium (1989)

Kun Ritari Spawhawk palasi maanpaossa vietetyjen vuosien jälkeen kotivaltakuntaansa Eleniaan, ei mikään ollut enää ennallaan. Maassa vallitsi pahuus ja juonittelu, ja nuori Ehlana-kuningatar oli vakavasti sairas. Kuningatar oli mahtavin loitsuin suljettu kristallikuoren sisään, ja sinne hän oli myös menehtyvä, ellei hänen outoon tautiinsa löytyisi parannuskeinoa ennen vuoden loppua.

Yrittäessään pelastaa maataan ja kuningatartaan ritari Sparhawk sai huomata, miten laajalle salajuonet ja vehkeily olivat levinneet. Vain yksi ihminen saattoi tehdä tyhjiksi pahuuden hankkeet kuningatarta vastaan... ja hän oli ritari Sparhawk, arvonimeltään Kuningattaren Puolustaja.
------------------------------------
David Eddings: Rubiini ritari
Alkuteos The Ruby Knight, Book two of the Elenium ilmestynyt 1990.

Vain ammoin kadonnut Bhelliomin jalokivi saattoi taikavoimillaan elvyttää Elenian kuningattaren, joka oli väkevin loitsuin suljettu kristallikammioon, Sen sisällä nuori kuningatar kamppaili elämästään ja sinne hän oli menehtyvä, ellei jalokiveä löydettäisi ennen kahdentoista kuunkierron täyttymistä.

Ritari Sparhawk, Kuningattaren Puolustaja ja Pandionin ritari, lähti kumppaneineen vaarojen täytteiselle retkelle jäljittämään jalokiveä, joka satoja vuosia sitten oli kadonnut maanpiiristä. Mutta tarunomaista kiveä havitteli myös mahtava vastustaja yliluonnollisine voimineen.
-----------------------------------
David Eddings: Safiiriruusu
Alkuteos: The Sapphire Rose - Book three of the Elenium ilmestynyt 1991

Loistavan fantasiasarjan kolmas osa: ritari keskellä hyvän ja pahan kamppailua, joka uhkaa tuhota koko maanpiirin.

Ritari Sparhawk on lopultakin löytänyt Bhelliomin, mahtavan jalokiven, joka taikavoimillaan pystyy pelastamaan kristallikuoreen suljetun Ehlana-kuningattaren. Mutta kiveen liittyy myös vaaroja: salaperäinen varjohahmo alkaa vaania ritari Sparhawkia, Kuningattaren Puolustajaa, jonka hallussa jalokivi on. Kuka väijyskelijä oikein on? Onko hän ihminen vai pahuuden voimien lähettiläs?

Torjuakseen hirmuisen vastustajan Sparhawk joutuu ehkä päästämään valloilleen jalokiven täyden mahdin, jota yksikään kuolevainen ei pysty hallitsemaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
Sulkeutuu 91 vrk 19 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 91 vrk 19 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.