Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Miten kiinnostava sinä olet - tai voisit olla? 

Haluamme olla toisten silmissä kiinnostavia. Meistä on mukavaa saada muut nauramaan ja odottamaan, mitä seuraavaksi sanomme. Mutta miten se oikein tapahtuu? Mikä tekee jostakusta kiinnostavan? 

Kiinnostavaksi ihmiseksi ja keskustelijaksi kasvaminen lähtee oman persoonan ymmärtämisestä ja omien vahvuuksien hyödyntämisestä. Myönteisesti itseensä suhtautuva ihminen suhtautuu myönteisesti myös muihin, hän kuuntelee ja kyselee, antaa tilaa toisille. Tiedon hankinta, muistin parantaminen, kommunikaatiotaidot ja tunneäly auttavat tuomaan esille sen, kuinka kiinnostavia olemme. 

Kiinnostavan ihmisen käsikirja pohtii suurella sydämellä ennemminkin kysyen kuin opastaen, mitä hyötyä on kiinnostuksen herättämisestä sekä millaista on olla ihminen ihmisten parissa. Teoksen reippaan äänen ja Llkuisten esimerkkien takana on monessa liemessä keitetty tekijäkaksikko, joka on toiminut näyttelijöinä, viestintäasiantuntijoina, luennoitsijoina, copy writereina, luovina johtajina, käsikirjoittajina ja esiintymistaidon ammattilaisina.

1. p. 2014, Atena, 181 s. Pehmytkantinen kirja kansineen on mielestäni uudenveroinen.

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.10.2018 15:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.