Kuvaus

[AC316]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA  kovakantinen ensipainos Sotahistorian / Militian / Rautaristin / Saksan Sotahistorian / elämänkertojen, ERWIN ROMMEL - AAVIKON KETTU ym. vastaavien diggareille.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT KASSITOLKULLA VASTAAVAA KAMAA MYYNTIIN - OSA TODELLA HARVINAISIA.   HARVOIN  NÄKEE TÄTÄKÄÄN KIRJAA MYYNNISSÄ MISSÄÄN  :-)

Bundesarchiv Bild 183-J16362, Erwin Rommel.jpg

David Irving: ROMMEL  (the trail of the fox)

Erwin Johannes Eugen Rommel (15. marraskuuta 1891 Heidenheim – 14. lokakuuta 1944 Ulm) oli saksalainen kansallissosialistisen hallinnon sotamarsalkka ja yksi arvostetuimmista toisessa maailmansodassa taistelleista sodanjohtajista.

Rommel tuli tunnetuksi etenkin Saksan Pohjois-Afrikassa taistelleen armeijan Deutsches Afrikakorps’n komentajana. Hänet tunnettiin lempinimellä ”Erämaan kettu”, myös suom. Aavikkokettu).

Pohjois-Afrikan retken jälkeen Rommel siirrettiin Ranskaan huolehtimaan sen puolustuksesta liittoutuneiden todennäköisen maihinnousuoperaation varalta. Rommel pakotettiin tekemään itsemurha, koska hänen epäiltiin sekaantuneen Adolf Hitleriä vastaan suunnattuun pommiattentaattiin. Epäilyä ei kuitenkaan ole koskaan pystytty todistamaan perustelluksi.

Erwin Rommel muistetaan loistavana sotataktikkona ja johtajana, mutta myös hänen vastustajiaan kohtaan osoittamastaan ritarillisuudesta ja kunnioituksesta. Hän oli yksi niistä komentajista, jotka kieltäytyivät noudattamasta Hitlerin kommando-käskyä, jossa määrättiin kaikki kiinni jääneet kommandot teloitettaviksi. Rommel hämäsi usein vihollistaan, teki nopeita yllätyshyökkäyksiä ja eteni joskus niinkin nopeasti, että hänen esimiehillään oli vaikeuksia seurata hänen etenemistään kartalla. Hänen onnistui usein hämätä suurikin vihollisjoukko antautumaan, vaikka sillä olisi vielä ollut mahdollisuuksia jatkaa taistelua.

Rommelilla ei ollut kiinnostusta politiikkaan, eikä hän koskaan kuulunut kansallissosialistiseen puolueeseen, johon hän suhtautui varauksellisesti. Rommel piti aluksi Hitleriä vahvana johtajana, joka voisi nostaa silloisen Saksan sekasorrosta uuteen loistoon. Natseja hän piti huijareina ja pyrkyreinä, joita kerääntyi Hitlerin ympärille. ”Tuntuvat olevan huijareita koko joukko”, oli Rommel sanonut vaimolleen ennen Hitlerin tuloa valtakunnankansleriksi.

1. painos

Suomentanut Marja-Leena Närhi

K.J. Gummerus Osakeyhtiön kirjapainossa Jyväskylässä 1979.

ADOLF HITLER - NATSI SAKSA - SVASTIKA - 2. MAAILMAN SOTA - DIKTAATTORI - JUUTALAISVAINOT - ARBET MACHT FREI - KESKITYSLEIRIT - KOLMAS VALTAKUNTA - RAUTARISTI - HAKARISTI -

VOITTOHUUTO ja PK. 3.25e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ TOISTAISEKSI PK:lla 5,95e saa tulemaan 1 kg tavaraa ja PK:lla 6,95e saa tulemaan jo 10 kg tavaraa.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

19,95 €
Sulkeutuu 83 vrk 17 h 38 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,95 € Sulkeutuu 83 vrk 17 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.