Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvan Dbox2 kaapeliverkon Linux-käyttöjärjestelmällä varustettu digiboksi. Aikanan näitä on saanut saksassa maksu-tv bokseina, myöhemmin monet ovat muuttaneet boksin avoimen jakelun Linux-käyttöjärjestelmällä varustetuksi vastaanottimeksi. Tälläisessä käytössä oma boksinikin oli monta vuotta. Käytin boksia myös tallentavana tietokoneeseen kytkettynä, boksissa ei ole kovalevyä mutta lähiverkkoliitäntä on.

Epäilen, että boksin viritin hajosi jossain vaiheessa, tai sitten kaapeli-tv operaattorini kanavalistaus päivittyi sellaiseksi, ettei löydy tällä boksilla kanavia. Myydään siis joka tapauksessa heikkokuntoisena. Valikot ja muu peruskäyttö toimii silti normaalisti, ja boksiin voi ladata haluamansa imagen, mutta kanavia ei löydy. Koetin hieman tutkia vikaa, mutta kiinnostus loppui, kun en enää käytä digiboksia lainkaan, ja tämä on tarpeeton.

Mukana boksin alkuperäinen kaukosäädin. Kaukosäädin toimii, mutta monia nappeja saa painaa lujaa että ottaa painalluksen. Avaus ja putsaus saattaa auttaa. Myös tuo pieni LCD näyttö edessä sisältää pystyraitoja kuten näkyy, niitä on ollut tuossa aina kun olen boksin omistanut. Näytöllekin voi avaus ja putsaus tehdä hyvää, mikäili pientä LCD näyttöä tuntee boksia käyttäessä tarvitsevansa.

Asennettuna tällä hetkellä Novatux Linux-distro, pisimpään olen tainnut käyttää Yadi-distroa boksissa. Mukaan CD:llä distroja ym. tukitiedostoja mitä nyt vielä kovalevyltä tälle löytyy. Mukana myös RJ-45 kaapeli ja omia ohjelappusiani sen verran mitä on vielä tallessa. Scart-piuhaa en jaksa tähän mukaan etsiä, antennijohdon saa mukaan.

Imagen päivitys yms. ylläpitotoimet sujuvat telnet/ftp yhteydellä Rj45 liitännän kautta. Sarjaporttilinkkiä ei tarvitse käyttää, kunhan pitää varansa ettei asenna imagen päivityksen yhteydessä boksiin epäyhteensopivaa bootloaderia!

Erillisen lankalinjan modeemikortin poistin boksin sisältä joskus kun laite oli vielä käytössä, löytynee todennäköisesti mukaan, vaikkei sillä kukaan tämän kanssa mitään tee.

Boksin siis voi saada vielä kuntoon, jos on harrastuneisuutta ja mielenkiintoa asiaan. Myydään rikkinäisenä ja sillä oletuksella, että ostaja tietää mitä on ostamassa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.10.2021 20:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.