Kuvaus

Max De Pree: Ihmisten johtamisen taito

  • Denali Oy, 1990
  • alkuteos: Leadership is an Art
  • Sidottu, 128 sivua
  • Siisti ja ehjä, lähes uudennäköinen kovakantinen kansipapereineen

Syy tämän kirjan lukemiseen löytyy sinusta ja organisaatiostasi.

Monet uskovat, että ihmisten johtamisesta on tulossa yhä tärkeämpi menestystekijä; se erottaa parhaat yritykset hyvistä, edelläkävijät keskinkertaisista.

Herman Miller Inc on huonekalujen valmistaja, joka oli vuonna 1988 liikevaihdolla mitattuna Yhdysvaltojen 500 suurimman yrityksen joukossa. Samanaikaisesti yritysjohtajat arvioivat sen yhdeksi kymmenestä arvostetuimmasta amerikkalaisyhtiöstä.

Johtajat eivät aiheuta tuskaa. He sietävät sitä, sanoo Max De Pree, Herman Miller Incin toimitusjohtaja ja yksi harvoista käytännön johtajista, joka on kirjottanut asiasta kirjan. Millaisen kirjan? Ihmisten johtamisen taito on erilainen kuin muut alan teokset. Max De Pree ei tarjoa valmiita ratkaisuja, vaan edellyttää johtajalta sitoutumista ja uskomista omaan asiaan. Vasta sen jälkeen voi vaatia samaa työtovereiltaan ja alaisiltaan.

Johtajalla on kaksi velvollisuutta. Ensimmäinen on määritellä todellisuus, toinen on kiittää. Näiden välillä johtaja on palvelija. Kun haluat muuttaa yritystä, aloita muutos itsestäsi. Mutta sitä ennen - lue tämä kirja...

hakusanat: johjtajuus yritykset johtajat yritysjohtajat työntekijät työpaikat toimitusjohtajan työ liiketalous liike-elämä psykologia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
tai
Sulkeutuu 72 vrk 2 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 72 vrk 2 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.