Kuvaus

Kuolemaantuomittu on Tim Robbinsin ohjaama hyytävä puheenvuoro kuolemantuomion moraalisesta oikeutuksesta. Sisar Helen Prejeanin omaelämäkerralliseen teokseen perustuvassa tarinassa kuolemaantuomittu Matthew Poncelet (Sean Penn) pyytää nunnalta tukea ja apua ennen tuomion täytäntöönpanoa. 


Kun Sisar Helen (Susan Sarandon) kohtaa paatuneen murhaajan tämän viimeisinä elinpäivinä, hänen uskonsa joutuu koetukselle taistelussa ihmisten ennakkoluuloja vastaan. Penn ja Sarandon näyttelevät sydänverellään. Ry Cooderin kuulas kitara ja Bruce Springsteenin vaikuttava nimikappale soivat taustalla.

Italialainen julkaisu sisältää alkuperäisen enkkupuheen ja enkkutekstit. Ei suomitekstejä - suomiteksteillähän tätä ei ole saatavilla mistään. Sisältää kommenttiraidan. Postitus suojattuna kuplakuoressa 4 euroa (yhdistän kuluja, 2 yksittäistä leffaa 5 euron kuluilla), maksu suomalaiselle pankkitilille - postikulut Eurooppaan ovat samat ja Euroopan ulkopuolelle vain vähän korkeammat. Posti kulkee nopeasti, 2-7 päivässä sinne maksun saavuttua tilille.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Sulkeutuu 61 vrk 20 h 24 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 61 vrk 20 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.