Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Unohda kaikki mitä olet oppinut Dead Rising™ 2:sta, sillä Frank West on palannut kehiin!

t
tDead Rising™ 2: Off the Recordissa Dead Risingin Willametten tapahtumien alkuperäinen sankari, journalisti Frank West palaa valokeilaan, kun pelaajat pääsevät kokemaan Fortune Cityn zombieviruksen leviämisen uudesta näkökulmasta.

tOff the Recordin tarina tuo Dead Rising 2:een täysin uudenlaisen näkökulman. Frank saa vastaansa entistä kieroutuneempia hahmoja, rakentaa yhä uskomattomampia aseyhdistelmiä, seuraa täysin omaa tarinalinjaansa ja koluaa aiemmin tutkimattomia Fortune Cityn alueita etsiessään kovinta lööppiään. Hän päätyy sekopäiselle Uranus Zonelle, joka on Fortune Cityn uusi huvipuisto. Puisto on täynnä kuolettavia huvilaitteita ja muuuta eriskummallista nähtävää - scifi-teemainen Uranus Zone on todellinen zombientappoparatiisi.

tFrankin ohella kuvioihin palaa myös hänen kameransa, ja pelaajat pääsevät ansaitsemaan napsimillaan kuvilla pisteitä erilaisten kriteerien perusteella, kuten kuinka karmea, dramaattinen, eroottinen tai vatsaakääntävä kuva on.

tUuden peliympäristön ja pelin sisäisten parannuksien ohella Off the Recordissa on monia teknisiä parannuksia. Latausajat ovat lyhentyneet, verkkopeluun nopeus parantunut ja ohjelmistopäivitykset ovat parantaneet pelin pelattavuutta ja miellyttävyyttä.

tFrank West on palannut – Alkuperäinen Dead Risingin sankari palaa metsästämään juttua Fortune Cityn virusepidemian synnystä.

tFortune City, mutta uudenlaisena – Koe Fortune Cityn epidemian puhkeaminen uusin silmin journalisti Frank Westin kautta. Uusi tarina ja tehtävät sekä peliympäristö, mukaanlukien Fortune Cityn viimeisin nähtävyys, "Uranus Zone". Uusien vihollisten, varusteiden ja ajoneujoven lisäksi Psykot ovat entistä psykoottisempia ja aseyhdistelmät hullunhauskempia!

tSanokaa "muikku!" – Tallenna kuvaukselliset, väkivaltaiset, karmeat ja hauskat Dead Rising -hetket kamerallesi ja ansaitse kuvillasi pisteitä sekä suorita uusia tehtäviä Frankin uudella, parannellulla kameramoodilla. Paranneltu pelattavuus – Monia teknisiä parannuksia, järjestelmäkohennuksia ja pelimoodeja, jotka parantavat Dead Risingin pelattavuutta entisestään.

tPeli on uusi ja muoveissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.11.2017 12:17

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.