Kuvaus

DEAD SPACE 2 Limited edition

Valmistaudu uuteen veriseen seikkailuun.

Kuvahaun tulos haulle dead space 2 ps3

  • Sukella uuteen kammottavaan painajaiseen insinööri Isaac Clarkena, joka on ainoa kauhistuttavasta muukalaistartunnasta selviytynyt ihminen.
  • Kamppaile sekoamista vastaan, pakene näkyjä kuolleesta tyttöystävästä ja välttele kintereilläsi seuraavaa hallitusta.
  • Pelasta itsesi silpomalla muukalaisnekromorfeja erilaisilla työkaluilla.

Kuvahaun tulos haulle dead space 2 ps3

Kuoleman kynsissä

Dead Space 2:n tarina sijoittuu vuoteen 2511, kolme vuotta ensimmäisen osan vertahyytävän lopun jälkeen. Pelin sankari Isaac Clarke on joutunut laitoshoitoon valtavalle Sprawl-avaruusasemalle. Altistuttuaan oudolle Marker-artefaktille Clarke on kärsinyt kauhistuttavista näyistä ja herää nyt keskelle kaaosta.

Kammottavat nekromorfit ovat palanneet ja valtaavat avaruusasemaa taso kerrallaan. Avuton Clarke on sidottu pakkopaitaan ja paareihin, kun verenhimoiset nekromorfit lähestyvät. Yllättäen miehen avuksi ilmaantuu Sprawlin työntekijä Franco.

Tämä vapauttaa Clarken, mutta jää itse julman nekromorfin kynsiin. Edelleen pakkopaidan vankina oleva Clarke pakenee henkensä edestä, kun nekromorfit murtautuvat ilmastointikanavien läpi etsien tuoretta lihaa.

Clarken selviytyminen on täysin kiinni sinusta.

Kuvahaun tulos haulle dead space 2 ps3

Kauhistuttava erikoisversio

Dead Space 2: Limited Edition PlayStation 3:lle on kaikkien Dead Space -fanien ehdoton ykkösostos. Blu-ray Disc -levyllä on mahtavan selviytymiskauhukokemuksen lisäksi myös toinen peli, nimittäin Dead Space Extraction. Se on PlayStation Move -liikeohjaimella pelattava paketti, joka vie sinut entistä syvemmälle Visceral Gamesin luomaan pelottavaan maailmaan.

Dead Space: Extractionissa astut etsivä Nathan McNeillin saappaisiin Aegis VII -planeetalla apunasi joko kaverin tai tietokoneen ohjaama kumppani. Yhdessä taistelette valtavaa nekromorfien invaasiota vastaan ja suojelette nuorta naista nimeltä Lexine Murdoch. Raivokas peli on täynnä nopeatempoista ja hauskaa toimintaa sekä vertahyytävää kauhua, joka pitää otteessaan alusta loppuun.

Kuvahaun tulos haulle dead space 2 ps3

Muukalaisten kimppuun

Dead Space 2 on täyttä toiminta- ja kauhutykitystä alusta loppuun, eikä verta pursuava säikyttely todellakaan sovi heikkohermoisille. Pelin aluksi pyristellään eroon pakkopaidasta, minkä jälkeen tavoite on yksinkertainen: muukalaistartunta on nujerrettava. Tehtävä ei ole helppo, mutta onneksi käytössä on rutkasti futuristisia aseita.

Mukana on alkuperäisestä Dead Spacesta tuttuja suosikkeja, kuten Plasma Cutter, jolla voi hidastaa vihollisten etenemistä katkomalla monsterien raajat. Uutuuspyssyjä edustavat piikkejä sylkevä Javelin ja Detonator, joka ampuu miinoja seiniin ja lattiaan.

Pelimaailman kaupoista Clarke voi ostaa erilaisia asuja, jotka antavat kantajalleen ainutlaatuisia kykyjä. Esimerkiksi Security Suitiin pukeutunut sankari kestää paremmin vahinkoa, ja Classic Suitissa saa alennusta kaupoissa myytävistä esineistä ja päivityksistä. Aseita pääsee kokeilemaan lukuisiin uusiin vihollisiin, joita voi kaikkia myös ohjata jännittävässä moninpelissä. Luvassa on tietysti myös spektaakkelimaisia pomotaisteluja, jotka nostavat hiukset pystyyn. Tiukassa paikassa kannattaa muistaa rauhoittavat sanat: se on vain peli, se on vain peli...

Kuvahaun tulos haulle dead space 2 ps3

Ihmiset vastaan hirviöt

Dead Spacen kehittäjä Visceral Games on lisännyt sarjan toiseen osaan moninpelin, joten sinä ja ystäväsi pääsette ottamaan toisistanne mittaa joko nekromorfeina tai Sprawlin turvamiehinä. Pelissä on viisi moninpelitilaa, joissa yhteensä kahdeksan pelaajaa voi ottaa yhteen PlayStation Networkin kautta.

Toinen joukkue astuu Sprawlin turvamiesten saappaisiin ja saa käyttöönsä esimerkiksi plasmaleikkureita ja pulssikivääreitä, kun taas toiset neljä pelaajaa ohjastavat nekromorfeja. Pelaajat voivat valita neljästä eri nekromorfista: Lurkers, Pukers, Spitters ja the Pack. Kaikilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, mukaan lukien fyysinen koko, hyökkäysvoima ja erikoiskyvyt, kuten hapon sylkeminen.

Turvamiehille on jokaisessa pelitilassa lukuisia tavoitteita, kun taas nekromorfien tehtävä on aina sama: tappaa ihmiset. Escape-tilassa turvamiesten pitää lähettää matkaan ryhmä pelastuskapseleita. Fuel Core -tilassa heidän tavoitteenaan on tuhota vihollisjoukot räjäyttämällä Sprawlin polttoainevarasto. Muut kolme tilaa – Titan Mines, Solar Array ja Marker Lab – tarjoavat samankaltaisia tehtäviä, joiden aikana ihmisten täytyy käydä selviytymistaistelua, etsiä pakokeinoja ja lähettää nekromorfit takaisin helvettiin.

Kuvahaun tulos haulle dead space 2 ps3

Ohjekirja, online pass

Levy on hyväkuntoinen

 

Perheessä ei ole eläimiä, ei karvoja.

Maksu tilille / posti tuo. Tai nouto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 62 vrk 23 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 62 vrk 23 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.