Kuvaus

Dean Spanley Blu-ray.

Valmistusvuosi: 2008
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: ruotsi

Elokuva on sijoitettu jäykän muodolliseen edvardiaaniseen Englantiin, missä siirtokuntien miehiin ei täysin luoteta. Fisk Seniorilla on vain vähän aikaa tai helliä tunteita poikaansa kohtaan. Mutta käytyään yhdessä epätavallisen intialaisen luona he aloittavat erikoisen matkan, jonka lopulla vanhus löytää oman sisimpänsä.

Henslowe Fisk ja hänen sairaalloinen isänsä Horatio Fisk päättävät lähteä Swami Nala Prashin "Sielunvaellus" -luennolle, joka käsittelee jälleensyntymistä. Luennolla he tapaavat erään tuomiorovasti Spanleyn sekä Wratherin, joka kutsuu itseään siirtokunnista kotoisin olevaksi yleismieheksi.

Henslowe tapaa tuomiorovastin myöhemmin isänsä kerhossa ja sittemmin tuomiokirkon vaiheilla ja pitää sitä enemmän kuin sattumana. Hän päättää kutsua rovastin päivälliselle houkuttelemalla rovastia tämän mielijuomalla, harvinaisella unkarilaisella makealla Imperial -tokaijinviinillä. Henslowe saa Wratherin hankkimaan viinipullon, jonka avulla hän pääsee kutsumaan Spanleyn päivällisille. Kahden viinilasillisen jälkeen rovasti alkaa kertoa outoja muistoja menneisyydestään.

Aluksi epäuskoisen Henslowin mieltä alkavat kiehtoa tuomiorovastin selväjärkiset kertomukset entisestä elämästään. Mutta kun nämä alkoholin alkuun panemat tutkimukset jatkuvat, selviää, että tuomiorovasti Spanleyllä on intiimi yhteys erääseen Henslowille läheiseen ihmiseen. Paljastus, joka osoittautuu lopulta uskomattoman puhdistavaksi kaikille osapuolille.

Todella vaikuttavaa kansainvälistä näyttelijäkaartia johtaa kahdeksan kertaa Oscar-ehdokkaana ollut Peter O´Toole (Venus, Arabian Lawrence). Mukana ovat myös Jeremy Northam (Winslow'n kunnia, Gosford Park), Bryan Brown (Cocktail, Sumuisten vuorten gorillat) sekä Sam Neill (Jurassic Park, Loistava urani).

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 20 vrk 6 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,80 € Sulkeutuu 20 vrk 6 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.