Kuvaus

Melko hyväkuntoinen ensimmäinen painos.

 

Stitch 'n bitch

 

 

Koukussa. Virkkaajan käsikirja opettaa virkkamisen tekniikat alkeista alkaen ja silmukan tarkkuudella. Kirjassa on yli 40 raikasta ja trendikästä mallia, jotka innostavat kokenuttakin tekijää. Kirjan luettuasi osaat virkata mitä tahansa. Kirjassa on ohjeet niin sängynpeittoon, pöytäliinaan, stetsoniin, bikineihin kuin rintakoruun. Kirjasta jokainen löytää oman mallinsa ja jokainen onnistuu varmasti.

 

Koukussa. Virkkaajan käsikirja on täysin sovitettu suomalaisiin oloihin. Kaikkiin malleihin on lisätty kotimainen lankavaihtoehto, ja pulmatilanteissa saa neuvoja Novitan puhelinpalvelusta. Koukussa on jokaisen virkkaajan toivekirja!

 

Yhdysvaltalainen Debbie Stoller on saanut kirjoillaan aikaan maailmanlaajuisen kansanliikkeen. Naiset Bostonista Kruununhakaan kokoontuvat kahviloihin ja internetin keskustelupalstoille virkkaamaan, neulomaan ja juoruamaan.

 

Sivulta 125 alkavassa Kuuma karjakko -stetsonin ohjeessa on virhe. Oikeat ohjeet ja mallikuva löytyvät alta. Samoin sivulla 226 mainitun siemensilmukan tekeminen on herättänyt kysymyksiä, havainnollistava kuva on alla. Sivulta 214 alkavan pääkallopaidan ohje loppuu kesken. Pääntien reunuksen ohje menee näin:

1. krs: Laita työn oikea puoli päällepäin ja liitä musta lanka vasemmanpuoleiseen olkasaumaan, 1 kjs, virkkaa ks:oita tasaisesti pääntien reunaan, yhdistä ps:lla ensimmäiseen ks:aan. 2. – 3. krs: 1 kjs, i ks jok. ks:aan, yhdistä ps:lla ensimmäiseen ks:aan. Päättele. Pujottele langanpäät.

 

­Ei postituksia välillä 13. - 19.7.­

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 114 vrk 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 114 vrk 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.