Kuvaus

Hiphop-kulttuuri ja pelaaminen sulautuvat toisiinsa ennennäkemättömällä tavalla Def Jam ICONissa. Tuoreimmat biisit vaikuttavat peliympäristöön - miljöö sykkii, räjähtelee ja rymisee biisien tahtiin ja reagoi niiden biittiin. Pelaaja voi - ja kannattaakin - rytmittää iskunsa basson tahtiin ja käyttää hyväkseen putoilevaa rojua sekä ympäristön vaaroja vastustajan pieksemiseksi. Tuoreiden hiphop-biisien ja monipuolisen taistelusysteemin yhdistelmä on alan diggareille vastustamaton yhdistelmä. Pelin on kehittänyt Fight Night -pelisarjasta tunnetuksi tullut EA Chicago yhteistyössä Def Jam Interactiven kanssa.
Ominaisuudet:
Musiikilla ladattu taistelu. Biitit laukaisevat ympäristön vaaralliset spotit - räjähtävistä bensapumpuista helikopterin propelleihin - taistelijoiden ympärillä. Niiden hyödyntäminen on yhtä tärkeää, kuin perinteiset taistelutaidot. Hyödynnä taistelijasi omia biittejä ja ota kadut haltuusi.
DJ-kontrollit: Käytä analogiohjaimia levylautasten tavoin lisätäksesi uusia biittejä taisteluun, vaihtaaksesi biisiä ja tehdäksesi musiikista yhden aseistasi. Heitä kehään räjähtäviä hyökkäyksiä ja brutaaleja comboja täysin uudenlaisen taistelusysteemin avulla. Taistelua musiikin kautta: Aseta omat biisisi vastustajasi musiikkia vastaan. Voit ladata peliin mitä tahansa biisejä luodaksesi loputtoman soundtrackin, jonka biitit vaikuttavat ympäristön tapahtumiin ja saattavat lopulta ratkaista taistelun suuntaan tai toiseen. Todista lopullisesti, kuka on kingi ensimmäisessä, autenttisessa videopelipohjaisessa hiphop-taistelussa.
Nouse hiphop-ikoniksi: Sarjojen 24 ja Training Day käsikirjoittajat takaavat, että matka musiikki-imperiumin huipulle musiikkimoguliksi ei ole todellakaan mutkaton. Signaa artisteja, hallitse heidän uriaan ja julkaise heidän hittibiisejään.
Mukana kuumimmat nimet: Taistele heitä vastaan tai samalla puolella sellaisten artistien kanssa kuin Ludacris, T.I., Paul Wall, The Game, Big Boi jne.

Music will effect how players fight in each venue and environmental interactions and hazards will become a key strategy to staying alive.

Peli on kaikinpuolin erittäin hyvässä kunnossa. Sisältää myös ohjekirjan.
Tuotenum: XBFD9

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 21 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 108 vrk 21 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.