Kuvaus

Demon Wind & Mind Ripper -tuplajulkaisu Blu-ray (kuvan mukainen vielä tehdasmuoveissa oleva ja jo loppuunmyyty, harvinainen upeat Mediabook-kannet omaava 3-levyinen rajatun 125-kappalepainoksen Saksajulkaisu, jossa elokuvat alkuperäisellä englanninkielisellä ääniraidalla. Toimivat Suomesta ostetuissa soittimissa.)

Sisältää elokuvat:

Demon Wind (1990)

Cory ja hänen ystävänsä vierailevat lahonneessa vanhassa mökissä keskellä ei mitään tutkimassa hänen menneisyytensä salaisuuksia. Saatuaan selville, että hänen isovanhempansa sekoittivat mustaa taikuutta, demonit ja epäkuolleet alkavat hyökätä, viemällä Coryn ystävistä yhden kerrallaan.

Mind Ripper (1995)

Syvällä maan alla käydään pelottavaa kissa- ja hiirileikkiä. Alex Hunterin johtama tiedemiesryhmä työskentelee salaisessa tukikohdassa keskellä autiomaata. Heidän tehtävänsä on luoda geeniteknologian avulla yli-inhimillinen taitelukone, Thor. Mutta jokin menee pahasti pieleen, ja keinotekoinen hirviö ryöstäytyy tiedemiesten käsistä.

Hirvittävien tuskien raastama Thor tarvitsee elääkseen ihmisaivojen tuottamaa sterolia. Saadakseen elämäneliksiiriään tappajamutantti sulkee itsensä ja tiedemiesryhmän tukikohdan käytäviin, syvälle maan alle, pelon ja kauhun labyrinttiin?.

Ohjaus: Charles Philip Moore & Joe Gayton

Näyttelijät:
Lance Henriksen
Eric Larson
John Diehl

Tekniset tiedot:

Tuotantovuodet: 1990 - 1995
Kesto: 98 / 95 min.
Kuva: 1080p High Definition laajakuvat
Ääni: Dolby Digital 2.0 Englanti

Ekstrat:

  • 2 kuvasuhdetta Demon Windistä: laajakuva / kokokuva
  • Behind the scenes -dokumentti
  • Alkuperäinen traileri
  • Saksalainen traileri
  • Valokuvagalleria
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 5 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

40,50 € Sulkeutuu 33 vrk 5 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.