Kuvaus

[AC1116]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos SODASTA KERTOVAN KIRJALLISUUDEN diggareille.
 

Denise Affonco: ELOSSA KUOLEMAN KENTILLÄ

”Elää jatkuvassa nälässä ja nähdä 8-vuotiaan tyttärensä hitaasti kuolevan, voimatta antaa hänelle mitään – voiko suurempaa kidutusta olla?”

Kambod?an historian kolkoimmalla kaudella maassa luotiin pakkokeinoin utooppista agraariyhteiskuntaa. Rahasta luovuttiin, lähes kaikki sairaalat suljettiin, kaupunkilaiset pakkosiirrettiin viljelemään riisiä maaseudulle ja ihmisiä vainottiin ja surmattiin vähäisistäkin syistä. Neljässä vuodessa lähes kolmannes maan väestöstä menehtyi.

Denise Affonçon yksityiskohtaisuudessaan järkyttävä kuvaus punakhmerien terrorista perustuu hänen omiin kokemuksiinsa. Hänen miehensä katosi ja todennäköisesti teloitettiin. Denisen toinen lapsi kuoli nälkään kolhoosilla, jolla lapset ikään katsomatta tekivät 12-tuntisia työpäiviä. Poika ja äiti selviytyivät ja saattoivat pakomatkan jälkeen jatkaa elämäänsä Ranskassa.

Affonço kuvaa erityisellä tarkkuudella sitä, millaisia keinoja hallinto käytti tukahduttaakseen perheinstituution ja manipuloidakseen ihmisen kyvyn tuntea inhimillisiä tunteita. ”Miten punaiset khmerit onnistuivat uskottelemaan, että heidän maansa oli paratiisi, jossa ihmiset elivät onnellisina?” Affonço pohtii kirjassaan.

Elossa kuoleman kentillä on tunteita liikuttava tositarina. Kotisohvalla on helppo kauhistella sitä, miten hyväuskoisina ihmiset lähtivät julmurien mukaan.” – Marjo Nevala, Kotiliesi

”Punaisten khmerien vainosta selviytyneiden muistelmia on julkaistu lukemattomia. Affonço on kirjoittanut yhden parhaista.” – The Sunday Times

”Elävä ja yksityiskohtainen” – The New York Times Review of Books

Suomentanut Aura Sevon

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2010

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
tai
Sulkeutuu 62 vrk 19 h 18 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 62 vrk 19 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.