Kuvaus

Nemo 2011 Kovakansi

1.painos

Uusi

Antony Worrall Thompson on yksi Ison-Britannian tunnetuimmista kokeista ja suositun kokkiohjelman juontaja. Worrall Thompsonilla todettiin metabolinen oireyhtymä, joka voi johtaa aikuistyypin diabetekseen. Oireyhtymän hoito vaati täydellistä ruokavalion ja elämäntapojen muutosta.

Ruokaa rakastavalle ja sen parissa päivittäin työskentelevälle miehelle uutinen vaati sulattelemista. Tutkittuaan diabeetikoille tarjottavia ruokaohjeita ja keittokirjoja kokki alkoi ihmetellä, miksi terveellisen ruoan piti olla tylsää.

Diabeetikon keittokirja – herkkuja maailmalta on yksiselitteinen vastaus kysymykseen voiko terveellinen ruoka olla hyvää: myös diabeetikko tai verensokeriaan tarkkaileva voi syödä monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa. Maailman keittiöperinteestä ammentavat reseptit – esimerkiksi tuliset viininlehtikääryleet, mausteinen lammastagine ja perulaiset  kanakebabit – maistuvat koko perheelle. Kirja näyttää miten myös tutut ja tuhdit paistit, lihapadat ja herkulliset jälkiruoat sopivat diabeetikon lautaselle.

Duodecimin arvion mukaan yli 200 000 suomalaista sairastaa diabetesta tietämättään ja kaikkiaan tauti koskettaa 500 000 suomalaista. Kaikki kirjan ruokaohjeet on suunniteltu niin, että ne auttavat pitämään verensokerin tasaisena ja painon hallinnassa – mausta tinkimättä. Ohjeet ovat Diabetes UK -järjestöä edustavan ruokatoimittaja Louise Blairin tarkistamia.

Diabeetikon keittokirja palkittiin vuoden 2010 parhaana terveys- ja ravintotietokirjana Le Cordon Bleu World Food Media Awards -kilpailussa.

Hakusanoja: Ruokavalio diabetes

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
tai
Sulkeutuu 66 vrk 1 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 66 vrk 1 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.