Kuvaus

 

Äiti rakasti sananparsia, lainauksia, iskulauseita. Keittiön seinälle oli aina kiinnitetty muutamia muistutuksia. Esimerkiksi sana AJATTELE. Löysin jopa hänen yöpöydältään AJATTELE-nimisen pamfletin. Äiti piti AJATTELEMISESTA”.

Näin alkavat maailmantähden unohtumattomat muistelmat. Diane Keaton toteaa, että voidakseen kirjoittaa itsestään hänen pitää kirjoittaa myös rakastavasta mutta rauhattomasta äidistään Dorothy Hallista ja heidän suhteestaan.

Muistelmateostaan varten Diane Keaton on käynyt läpi äitinsä Dorothy Hallin kaikki 85 päiväkirjaa voidakseen maalata uskollisen muotokuvan naisesta, joka yritti löytää ilmaisukeinoa lahjakkuudelleen. Nyt ja aina piirtää kiehtovan kuvan koko perheestä neljän sukupolven ja lähes sadan vuoden ajalta.

Diane Keaton (oik. Diane Hall, s. 1946 Los Angelesissa Kaliforniassa) on maailmankuulu yhdysvaltalainen näyttelijä, ohjaaja ja tuottaja. Hän asuu tyttärensä ja poikansa kanssa Los Angelesissa. Debyyttinsä Keaton teki vuonna 1970 elokuvassa Rakastajia ja muita veijareita, ja läpimurto tapahtui vuonna 1972 Francis Ford Coppolan elokuvassa Kummisetä. Vuonna 1977 hän sai parhaan naispääosan Oscarin elokuvasta Annie Hall.

1. p. 2012, Otava, 262 s. Itse kovakantinen kirja kansineen on mielestäni melkein uudneevroinen mutta kirja kansipapereissa on jo hieman kulumaa.

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Sulkeutuu 97 vrk 18 h 36 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 97 vrk 18 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.