Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DIBITASSUT JA SUURI SIRKUSSEIKKAILU 5 OSA 1

DIBITASSUT OVAT SULOISIA KOIRIA, JOTKA ASUVAT BONECITY-PLANEETALLA. HE MATKUSTAVAT VEIKEILLÄ AVARUUSALUKSILLA JA KÄYVÄT KOULUA PALATSIN VIERESSÄ. LEIKKIENSÄ TIIMELLYKSESSÄ VIKI, EMMI JA MIMI PÄÄSEVÄT MUKAAN SEIKKAILUIHIN, JOISSA ON MYÖS KUNINKAALLISIA KOIRIA, SALAPERÄISIÄ VARJOJA SEKÄ SULOINEN PRINSESSA.
SUOMALAISTA ALKUPERÄÄ OLEVA JA LASTEN ITSENSÄ KEHITTÄMÄ DIBITASSUT ON UUSI ANIMAATIOSARJA LAPSILLE YMPÄRI MAAILMAA : VÄRIKÄS, VAUHDIKAS JA LUOVUUTEEN INSPIROIVA. TARINAT KERTOVAT UNELMISTA, YSTÄVYYDESTÄ, YHDESSÄ TEKEMISESTÄ SEKÄ VALOISASTA TULEVAISUUDESTA.

TUTTU TV:STÄ


DIBITASSUT 5 JA SUURI SIRKUSSEIKKAILU OSA1--

UNIVERSUMIN SUOSITUIN BÄNDI-

UNIVERSUMIN SUOSITUIN BÄNDI RAINBOW TULEE DIBITASSUPLANEETALLE. SAMAAN AIKAAN SAAPUU MYÖS KUULUISA SIRKUA - JOTEN PLANEETALLA PIDETÄÄN VIISIPÄIVÄISET KARNEVAALIT.

TAIKURI VEKKU TEMPPULA-

KUULUISA TAIKURI ESITTÄÄ USKOMATTOMAN TEMPPUNSA, JOTA ON MAHDOTON SELITTÄÄ. MANAGERI ESTÄÄ IHAILIJOIDEN PÄÄSYN RAINBOW-BÄNDIN LUO.

VARKAUS-

KANSAINVÄLINEN RIKOLLISLIIGA, JOTA SANOTAAN AAVEVARASLIIGAKSI, ON SAAPUNUT DIBITASSUPLANEETALLE. VIKI JA EMMI KIINNOSTUVAT HETI TAPAUKSESTA.

SALAISUUS-

RAINBOW-BÄNDIN MANAGERI ON RAIVOISSAAN, SILLÄ BÄNDIN SUURI SALAISUUS VUOTAA JULKISUUTEEN HETKENÄ MINÄ HYVÄNSÄ. TAIKURI TEMPPULA KÄYTTÄYTYY OUDOSTI.

TUOTANTOVUOSI 2010

KESTO 1H 32MIN PUHUMME SUOMEA

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.7.2018 19:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.