Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kolme lumoavaa Helinä-keijusta kertovaa elokuvaa

(Helinä-keiju & Helinä-keiju ja kadonnut aarre & Helinä-keiju ja suuri keijupelastus):

Mikä-mikä-maan keijut valmistautuvat viemään kevään mantereelle, mutta kaikki keijut eivät pääse matkalle mukaan. Vain ne keijut, jotka työskentelevät kukkien, eläinten, valon ja veden kanssa saavat lähteä. Helinää, joka on kattilakeiju, ei tarvita. Helinästä tuntuu, ettei hän ole arvokas eikä hyödyllinen. Hän päättääkin pyytää ystäviään Rosettaa, Silveriä, Fawnia ja Iridessaa opettamaan hänelle omat taitonsa. Mutta näin tehdessään Helinä kääntää selkänsä sille, mitä hän itse on. Kun hän koettaa muuttaa itsensä, ovat seuraukset kauheat - koko kevät on vaarassa! Mutta ystäviensä avulla Helinä-keiju oppii, että kun on rehellisesti oma itsensä, ihmeellisiä asioita voi tapahtua.
-
Keijut valmistautuvat suureen Syysjuhlaan täysikuun ja taianomaisen kuukiven avulla luodakseen keijupölyä, jota tarvitaan taikoihin. Mutta Helinä-keiju asettaa vahingossa vaaraan koko Keijupoukaman, ja hänen on lähdettävä salaiselle matkalle asian korjaamiseksi. Hän saa matkalla apua ystävältään, Tristanilta ja Lieska-tulikärpäselle. Kolmikko uhmaa kaikkia vaaroja, ja Helinä-keiju huomaa, että kaikkein suurin aarre on kuin onkin - ystävyys. Helinä-keiju ja kadonnut aarre on ihastuttava seikkailu täynnä taikaa, ystävyyttä, iloa ja jännitystä koko perheelle!
-
Mitä jos voisit löytää oikean keijun? Jo kauan ennen kuin Helinä tapasi Leenan ja Kadonneet pojat, hän tapasi Liisin, pienen tytön, joka uskoi keijupölyyn ja taianomaiseen keijujen maailmaan. Kun keijut viettävät kesää Englannin maaseudulla, kaksi hyvin erilaista maailmaa kohtaa ensimmäistä kertaa, ja Helinä kiintyy tähän uteliaaseen tyttöön, joka kaipaa ystävää. Muiden keijujen suunnitellessa massiivista pelastusoperaatiota, Helinä ottaa suuren riskin, ja laittaa peliin itsensä ja koko keijukunnan tulevaisuuden. Helinä-keiju ja suuri keijupelastus on uusi koko perheen elokuva täynnä taikaa ja jännitystä kaukana Keijupoukamasta.

 

Tekstitys: suomi/ruotsi/englanti/islanti

Kielet: Dolby Digital 5.1 suomi/ruotsi/englanti/islanti

Kesto 3 h 49 min

Valmistumisvuosi 2008-2010

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.7.2018 16:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.