Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pentujengi seikkailee

Tässä tulevat Budderball, B-Dawg, Buddha, Mudbud ja Rosebud - viisi puhuvaa, hullunkurista ja hurjaa kultaisen noutajan pentua, jotka yhdessä ovat Pentujengi!

Air budin ja Mollyn ihanat pennut ovat kasvaneet ja nyt onkin aika löytää jokaiselle uusi koti. Mutta leikkisät pennut eivät ole ollenkaan halukkaita muuttamaan, joten ennen kuin suunnitelmat ehditään panna täytäntöön, ne karkaavat kotoa. Aid Bud ja Molly lähtevät etsimään pentujaan, mutta joutuvat kahden oudon tyypin kaappaamiksi. Nyt onkin tilanne päälaellaan, ja pennut joutuvat etsimään vanhempiaan tässä villissä ja vekkulissa, kaikkien aikojen lystikkäimmäsää pelastusoperaatiossa!

 

Pentujengi Alaskassa

ähde seuraamaan vauhdikasta seikkailua, jossa viisi leikkisää, puhuvaa
koiranpentua seikkailee tällä kertaa pohjoisen maisemissa. Disneyn
Pentujengi Alaskassa on hauska ja lämminhenkinen tarina
koiravaljakkokilpailusta, joka vie halki Alaskan. Liity pentujengin seuraan ? ison Budderballin, räppäävän B-Dwagin, tomeran Rosebudin,
rauhallisen Buddhan, likaisen Mudbudin ja heidän uuden alaskalaiskaverinsa, Shastan ? ja jaa heidän kanssaan iloiset ja jännittävät hetket. Tämä koko perheen elokuva kertoo yhteistyön voimasta ja unelmiensa seuraamisesta. Elokuvan lisämateriaali viihdyttää mm. mokaotoksilla ja uudella musiikkivideolla.

 

Pentujengi avaruudessa

Koko perheen seikkailussa aiemmista Pentujengi-elokuvista tuttu koirajoukko tutustuu uusiin kavereihin Spudnickiin ja Podusaan - ja päätyy vahingossa avaruusalukseen, joka laukaistaan kohti tähtitarhoja. Pentujen on lyötävä päänsä yhteen ja opeteltava laskeutumaan, jotta he pääsevät takaisin Maan pinnalle.

 

Pentujengi Aarrejahdissa

Disneyn suositut puhuvat koiranpennut - Budderball, B-Dawg, Rosebud, Buddha ja Mudbud ? seikkailevat nyt uudessa elokuvassa, joka vie heidät muinaiseen Egyptiin. Mukana on pari eksoottista eläinystävää, ja jännittävän seikkailun lisäksi on luvassa pentujengimäisen hauskaa vilskettä historian tassujen töminässä!

Pentujengi yrittää estää häijyn kissan katalat suunnitelmat ja joutuu uusien ystäviensä, Cammyn ja Babin kanssa kiertämään ansoja, ratkomaan pulmia ja tutkimaan mystistä hautaa tarkoituksenaan löytää eläinkunnan suurin aarre. Pentujengi aarrejahdissa tarjoaa lystikästä menoa ja lisämateriaalia, joka panee kotikatsomon hännät heilumaan! Elokuva korostaa yhteistyötä ja ystävyyttä tavalla, joka puhuttelee kaikenikäisiä!

 

Formaatti
DVD alue 2

Kesto
77 + 84 + 81 + 89 min

Jakelija
Disney

Kannen kieli
Suomi

Teksti
Englanti
Suomi
Islanti
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)
Suomi (Dolby Digital 5.1)
Ruotsi (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen 1.78:1 (anamorfinen)

Hyväkuntoiset levyt!!!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

26 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.7.2018 18:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.