Kuvaus

Divaani on hankittu 80-luvulla antiikkiliikkeestä, myyjä kertoi divaanin olleen 1900 vuosisadan vaihteesta. Divaani on uudelleen verhoiltu , mutta istuin osaan on tullut tahda. Ehkä sen saisi pois tahdanpoistoaineella, en tiedä. Pyörötyyny on tehty verhoilun yhteydessä.Kangas on sini - beige creme klassinen, laadukas englantilaisen sisustustalon Damasti. Divaanin pituus 180cm, korkein korkeus 80cm, istuin korkeus 45cm. Divaanin puurunko tarvitsee restaurointia, se oli alunperin huonokuntoinen ja upotetut sorvatut jalat pysyvät huonosti reijässä. Itse olin suunnitellut divaanin alle puukehikon, jonka päällä divaani voisi olla, divaani jäi kuitenkin muuton jälkeen käyttämättömäksi ja toteutus jäi tekemättä. Meillä käytössä ollessa se nojasi seinään (katso kuva 1.) ja sen alla oli laatikko, joka oli juuri divaanin lattia-pohja välin korkuinen ja divaani oli tukeva, mutta huomaa että se TARVITSEE tukea tai pohjaremontin ja tietty myös verhoilun, niin halutessasi. Hinnassa on huomioitu pohjan korjaustarve ja istuimessa oleva tahda. Huomaa edullinen hinta!

Divaanissa on kaarinoja, jouset ja jousitus on kunnossa. Kangashelman takana on sorvatut muotojalat 4kpl.

Tässä divaanissa on kaunis ylellinen muotoilu. Vanhat divaanit ovat vähissä tänäpäivänä, tässä divaani-kaunotar moderniin tai klassiseen kotiin. Divaanista saat kauniin yksityiskohdan sisustukseen. Kuvassa olevat punakuvioiset tyynyt eivät sisälly kauppaan (2kpl).

Avainsanoja: antiikki, sohva, lepotuoli, rahi, divaanisohva, divaaninojatuoli, elegantti, retrohenkinen, klassinen, venäläistyylinen,erikoisuutta etsivälle, sisustus suunnittelijalle, sisustajalle, verhoilijalle, somistajalle, tuunaajalle, tee itse, entisöi, tunnelmallinen, Design Guild kirjan löydät huuto-sivultani, jos kaipaat luovia sisustuskangasideoita.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

260 €
Sulkeutuu 17 vrk 5 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

260 € Sulkeutuu 17 vrk 5 h 16 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.