Tuote on myyty käyttäjälle lasse.aijo hintaan 900 €

Kuvaus

Myydään sangen vähälle käytölle jäänyt Mavic Pro -drone, sekä kerran tai kaksi käytetyt DJI:n virtuaalilasit (DJI Goggles). Lasien yhteispeli kopterin kanssa on sangen mainiota, Mavicin kamera kääntyy pään mukana.

Kopteri ei ole kertaakaan osunut mihinkään, ja on virheetön. Lasit myös virheettömät, tarvittaessa lasit toimitetaan alkuperäisen laatikon kanssa. 

Ohjaimelle, dronelle ja laseille ostettu Amazonista kuljetusta helpottavat, juuri niille mitoitetut ja kovitetut kuljetusrasiat (kuvissa). Nämä kestävät kovaakin käyttöä materiaalinsa ansiosta ja kuuluvat kauppaan.

Mukaan vara-akku, varapropellit sekä virtalähteet sekä laseille että dronelle ja kauko-ohjaimelle. Ainoa kauneusvirhe paketissa on dronen kameran kuljetussuojana toimivan pleksin halkeama, ks. kuvat. Tämä on tarvike, maksanee muutaman euron. 

Ks. lisäkuvia osoitteesta https://www.dropbox.com/sh/cqaw915e8ksz8hf/AABac48hnNmDQ2HrDXWAlHAta?dl=0. Ks. myös itse dronen esittely osoitteesta https://www.dji.com/mavic.

Kaikki myydään yhdessä eikä osittain. Myös hinta lopullinen. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

900 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.3.2018 15:05
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
13.3. klo 19:04

Edellisestä kommentista päätellen olet ostanut dronen käytettynä? Millainen historia mahtaa olla ennen sinua?

13.3. klo 19:20

Olen toinen omistaja, edellisellä kuulemma ei paljon käyttöä hänelläkään. Kuitin sain ostaessa, joten tiedän että on hankittu kotimaasta. Takuu ei tosin enää voimassa.

13.3. klo 15:58

Moi, miten paljon dronella on lennetty ja miten akut kestää?

13.3. klo 16:37

Mun toimesta dronella lennetty kenties viitisen tuntia. Akuilla kestoa ca. 20 min per akku, en osaa sanoa onko keskiverto vai miten.

11.3. klo 8:52

Hei! Onnistuuko postitus?

11.3. klo 13:10

Tarvittaessa toki kyllä, mutta maksu tällöin etukäteen. Ja sovitaan etukäteen postituksen yksityiskohdista jne, esmes vakuuttamisesta. Mutta tottakai onnistuu.

10.3. klo 21:17

ok....tarvis lukee tarkemmin!! anteeksi et häiritsin!!! ????

10.3. klo 20:28

Mihin hintaan myyt goggles -lasit??

10.3. klo 21:13

Yllä lukee selvästi, että kaikki myydään yhdessä.