Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä

 

Doctor Who: Kausi 5 (3DVD) uusi ja muoveissa

Doctor Who on BBC:n kulttisarja, jonka ensimmäinen jakso esitettiin jo vuonna 1963. Sarjaa on päivitetty 2000-luvulle vuodesta 2005 alkaen. Doctor Who eli Tohtori on mystinen aikamatkaaja, joka taistelee maailmankaikkeuden uhkia vastaan pelastaakseen ihmiskunnan. Yleensä hän nappaa mukaansa ”taviksen” kumppanikseen uskomattomille matkoilleen eri ajassa ja paikassa; historiassa ja avaruudessa ja kaikkialla siltä väliltä.

Kun Tohtorin ensimmäinen näyttelijä jätti sarjan 1960-luvulla, tuottajat keksivät loistavan keinon vaihtaa pääroolin esittäjä ilman että se häiritsi katsojakokemusta ja jatkuvuutta. Tasaisen epätasaisin väliajoin Tohtori läpikäy ”uudistumisen” – Tohtori muuttuu ulkoisesti, mutta pysyy sisäisesti samana. Puhe- ja pukeutumistyyli muuttuvat, mutta Tohtorin alkuperäinen persoona säilyy.

Viidennellä kaudella 11. Tohtorina nähdään Matt Smith upouudeesa TARDIS:ssaan vierellään sähäkkä uusi kumppani Amy Pond. Tohtori on ehtinyt hädin tuskin toipua uusiutumisestaan ennen kuin koko maailmaan kohdistuu jälleen uusi uhka. Tohtorin viholliset ovat aina hänen kannoillaan. Tällä kaudella tapaamme vanhoja tuttuja, kuten dalekit ja itkevät enkelit.

Uusia hirviöitä ovat avaruusvampyyrit, liskoihmiset ja Tohtoria ja Amya joka paikkaan seuraava uhkaava Hiljaisuus. Seikkailut ajassa ja avaruudessa vievät heidät 1500-luvun Venetsiaan, Ranskaan 1890-luvulle ja kaukaiseen tulevaisuuteen, jossa koko Britannia leijuu avaruudessa.

Pääosissa: Matt Smith, Karen Gillan, Arthur Darvill, Alex Kingston

Valmistusvuosi: 2010

Kesto: 9 h 53 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 5 h 26 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.