Kuvaus

[AC1215]

HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva  nidottu painos yhden kaikkien aikoijen kauneimman näyttelijän ELIZABETH TAYLORIN diggareille. ANNA VAIKKA LAHJAKSI.

Donald Spoto: ELIZABETH TAYLOR

"Historian kuuluisat rakastavaiset sanovat, etteivät he voi asialle mitään: suuri intohimo ei ole heidän hallittavissaan."

Tässä elämäkerrassa Elizabeth Taylorin ja Richard Burtonin kiihkeä rakkaustarina on kerrottu kaikkine shokeeravine, liikuttavinekin yksityiskohtineen. Kirja luo valoa lumoavan näyttelijättären, elämään intohimoisesti heittäytyvän nautiskelijan ja suorapuheisen naisen kaikkiin vaiheisiin: vähemmän tunnettuihin, hemmoteltuihin lapsitähtivuosiin, avioliittojen ja rakkaussuhteiden myrskyihin sekä historiaan jäävien elokuvien syntyyn.

Elizabeth Taylor kuoli 23.maaliskuuta 2011 Los Angelesissa 79-vuotiaana. Hän oli yksi Hollywoodin arvostetuimmista näyttelijöistä, Oscar-palkittu ikimuistoinen kauneuskuningatar, jonka yksityiselämä oli elokuvaakin ihmeellisempää.

Kansainvälisesti arvostettu kirjoittaja Donald Spoto tunnetaan perusteellisten ja luotettavien elämäkertojen tekijänä.

 Suomentanut Kaisa Kallio

3. painos

TAMMI - Bonnier Books

UAB PRINT-IT, Liettua 2011

HOLLYWOOD FILM STAR - MARILYN MONROE - BRIGITTE BARDOT - SOPHIA LOREN - JAYNE MANSFIELD - NATALIE WOOD - AVA GARDNER

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
tai
Sulkeutuu 79 vrk 23 h 35 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,50 € Sulkeutuu 79 vrk 23 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.