Kuvaus

Keräilyharvinaisuus! Suomalaisille Donbassin vapaaehtoisille tarkoitettu Donbassin puolustajien täydellinen mitalisetti, sisältää kaksi mitalia: I luokan kullanvärisen "urhoollisuudesta rintamalla" ja II luokan hopeanvärisen "vapauden ja totuuden puolustamisesta" mitalit koteloineen ja alkuperäisine käyttämättömine luovutuskirjoineen leimalla. Heraldiikaltaan mitalit ovat identtisiä lukuun ottamatta metalliseoksen väriä. 

Mannerheim-ristin symboliikasta mukailtu heraldiikka symboloi idän ja lännen vastakkainasettelua Ukrainan sisällissodassa. Keskiössä Mannerheim-rististä tutut heraldinen ruusu, seppele ja idän ja lännen miekat, joihin lisätty Novorossijan (Ukrainan itäinen alue) suojeluspyhimys Arkkienkeli Mikael sekä sulkakynä, joka kuvaa sananvapautta. Mitalin etupuolella suomenkielinen teksti "Donbassin puolustajat", mitalin takana venäjänkielinen teksti "Suomalaisille Donbassin puolustajille 2014-2015". Mitalinauhassa on yhdistetty Suomen lipun värit Pyhän Georgios (Yrjö) Voittajan oranssimustaan nauhaan (yrjönnauhaan), jonka värit symboloivat voitokkaan taistelun savua ja tulta.  

Valmistusmaa, paikka ja aika: Venäjä, Moskova, 2015. Valmistusaine: metalliseos. 

Luovutuskirjan kannessa harvinainen painovirhe: sana "puolistajille" po "puolustajille". 

Täydellisiä mitalisettejä on löytynyt kaksi kappaletta, molemmat myynnissä. 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
28.5. klo 5:06

Tämä on huijausta. Ei ole olemassa suomenkielistä luovutuskirjaa.

26.5. klo 22:18

Mikä on ykkös- ja kakkosluokan ero jakoperusteissa? Jakomäärä kiinnostaa myös. Lähinnä siksi, että ymmärtäisi mihin hintapyynti perustuu.

muokattu 26.5. klo 22:26

Luokkien ero on mainittu kuvauksessa. Näitä ei enää jaeta, vaan muutama jäljellä oleva mitali on luovutettu keräilykäyttöön. Hinta on pyynti, aina voi tarjota.