Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hyväkuntoinen kovakantinen. Entisen omistajan nimmarit etulehdellä

Ohjeita varmaotteiseen vanhemmuuteen

Tv-psykologi Dr. Phil on tavannut useita erilaisia perheitä paitsi televisiostudiossa myös vastaanotollaan ja neuvonut lukuisia isiä, äitejä ja lapsia heidän ongelmissaan. Perheen parhaaksi -kirjassa hän auttaa aikuisia löytämään vastuullisen roolin perheessä ja luomaan hyvän kasvuympäristön jälkeläisille.

Perheen parhaaksi sisältää seitsenkohtaisen, parempaan vanhemmuuteen tähtäävän ohjelman. Se lähtee käyntiin tavoitteiden määrittelemisestä, niihin sitoutumisesta ja korostaa puheen, kuuntelemisen ja uuden oppimisen merkitystä. Ohjelma tarjoaa myös työkaluja vanhempien ja lasten välisiin neuvottelutilanteisiin sekä opettaa, miten kiitetään hyvistä suorituksista ja reagoidaan epäsuotavaan käytökseen. Kirjassa on mukana tehtäväosioita, joiden avulla voi tutkia omaa rooliaan kasvattajana ja ymmärtää lasta paremmin.

Dr. Phil korostaa positiivisia tunteita ja kannustaa antamaan tenaville enemmän rakkautta kuin rahaa. Lapset ja nuoret selviävät ilman merkkitavaroita, niitä paljon arvokkaampia ovat tasapainoinen koti ja kasvattajina itseensä luottavat vanhemmat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.8.2018 19:28
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.