Kuvaus

Setti: Kolme pehmeäkantista, muovitettua, kirjastopoisto kirjaa

Douglas Niles: Solamnian nousu -trilogia, kirjat 1-3/3. (Jalava 2006-2009)
#1 Ruusun herra
#2 Kruunu ja miekka
#3 Laki ja totuus

------------------------
Douglas Niles: Ruusun herra
Alkuteos "Lord of the Rose" ilmestynyt 2005.

Sielujen sodan jälkeisinä levottomina vuosina kaaos uhkaa kerran niin mahtavaa Solamniaa. Peikot hyökkäävät jopa linnoitettuja kaupunkeja vastaan, ja rosvot hallitsevat suurta osaa maaseudusta. Hallitsevat herttuat, lordit ja ritarit vain kinastelevat ja nahistelevat keskenään.

Jaymes Markham, jonka päästä on luvattu suuri palkkio, on matkalla halki näiden levottomien seutujen. Hän yrittää vältellä vihollisiaan etsiessään salaista voimaa. Jaymesin mukana ovat sitkeä kääpiö ja kaunis velhotar. Hänen hallussaan on leimuava miekka, josta hänet on helppo tunnistaa. Jaymes kohtaa kauniin prinsessan, jonka käsissä on hänen henkensä.
-------------------------

Douglas Niles: Kruunu ja miekka
Alkuteos "The Crown and the Sword" ilmestynyt 2006.

Vapauduttuaan vääristä syytöksistä Jaymes Markham on rakentanut uudelleen armeijan Solamnian ritarien johdolla puolustamaan valtakunnan läntisiä osia barbaarilaumoja vastaan. Hän komentaa Ruusun, Miekan, ja Kruunun ritarikuntia. Mutta Solanthusin kaupunkia piiritetään yhä ja se on kukistumaisillaan.

Kun Markhamin joukot yrittävät murtaa piirityksen hän saa odottamatonta apua tuntemattomalta kentiltä ja nerokkaalta kääpiökeksijältä. Mutta barbaarit hyökkäävät yhä ankarammin, ja Markhamin selän takana hänen vastustajansa odottavat tilaisuutta.

Ja kun Solamnian armeija ja barbaarit ottavat yhteen Solanthuksen muurien ulkopuolella kaunis noita joutuu valitsemaan politiikan ja oman sydämensä toiveiden välillä.
--------------------------------

Douglas Niles: Laki ja totuus
Alkuteos "The Measure and the Truth" ilmestynyt 2007.

Uusi Solamnian keisarikunta nousee sodan raunioista. Sitä hallitsee yksinvaltiaana mies – ritari, soturi ja diktaattori. Häntä ajaa eteenpäin kunnianhimo, joka polkee maahan kaikki hänen ystävänsä ja auttajansa.

Vanha ystävä nousee keisaria vastaan voimakkaampana kuin koskaan. Myös lähempänä kotia on muita vaaroja, kuolettavia ja maagisia. Keisarin on kohdattava kaikki vakavat uhat väkivallan täyttämässä elämässään.

Dragon lance

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 79 vrk 8 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 79 vrk 8 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.