Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Peppi Pitkätossu tv-sarja perustuu Astrid Lindgrenin kirjoihin ja sarjan on ohjannut Olle Hellbom. Tämä julkaisu on huolellisesti restauroitu ja tarjoaa uskomattoman hienon äänen- ja kuvanlaadun!

Peppi Muuttaa Huvikumpuun
Kuten aina matkallaan koulusta kotiin Tommi ja Annika kulkevat Huvikummun ohi. Ja kuten aina, he sanovat "Ajattele, jos tuonne muuttaisi joitain, joilla on lapsia". Tänään he näkevät talossa liikettä - söpön pikkuisen apinan! Verannalla seisoo pilkullinen hevonen ja sisällä talossa on joku, joka nukkuu jalat tyynyllä. Tästä päivästä lähtien ei mikään ole kuten ennen Tommin ja Annikan elämässä.

Peppi Toimii Nuuskijana ja Menee Kahvikutsuille
Peppi on hyvä monessa asiassa, kuten esimerkiksi löytämään kadonneita tavaroita. Mutta on myös asioita, joissa hän ei ole niin hyvä, kuten esimerkiksi kahvikutsuille menemisessä ja niissä hyvin käyttäytymisessä.

Peppi menee Kauppoihin
Peppi ottaa tiukan otteen laukustaan, joka on täynnä kultarahoja ja lähtee yhdessä Tommin ja Annikan kanssa kiertelemään liikkeestä toiseen ja ostaa ja ostaa... Kun katalat konnat Jymy-Jantunen ja Kukkanen kuulevat Pepin kultarahoista, alkavat he pohtia, josko olisi aika tehdä pikku vierailu Huvikumpuun.

Kesto 1h19min

puhutaan ruotsia tekstitys suomeksi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.9.2018 21:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.