Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Dvd - 28 Päivää myöhemmin - 28 Days Later - Danny Boyle -elokuva - 2002

Seikkailuelokuva vuodelta 2006 ohjaus Raimo O Niemi pääosissa Tiia Talvisara ja Janne Saksela.

Elokuva kertoo Sallasta, pienessä Pohjois-suomalaisessa kylässä asuvasta 12-vuotiaasta koulutytöstä. Salla viihtyy metsässä ja tuntee sielussaan yhteenkuuluvuutta luonnon kanssa. Hän elää ottovanhempiensa kanssa, isä on kylän poliisi ja äiti hoitaa lomamökkien vuokrausta turisteille. Salla yrittää piikikkäällä käytöksellä peittää ihastustaan luokkatoveriinsa Matiakseen, joka on porotilallisen poika joka viihtyy paremmin tietokoneen ääressä kuin poroaitauksessa.

Seudun tärkein tulonlähde on poronhoito, joten sudet ovat olleet miespolvien ajan uhka asujaimiston elinkeinolle. Sallan biologinen äiti palaa yllättäen pienelle paikkakunnalle, Sallan tietämättä kuka hän oikeasti on.

Seikkailu alkaa, kun Salla ja Matias pelastavat kaksi orpoa sudenpentua salametsästäjien käsistä. Sudenpentujen piilottelemisesta ja pelastamisesta salametsästäjä Venesmaan ulottuvilta rakentuu elokuvan toiminnallinen kaari. Suden arvoitus on myös tarina siitä, miten Salla ja hänen biologinen äitinsä Laila löytävät toisensa vuosien jälkeen. Verisiteen lisäksi heitä yhdistää salaperäinen yhteys luontoon.

TRAILERI

Kesto: 90 min

Ääni: Suomi

Tekstitys: Suomi, ruotsi, norja

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Levyn kunto hyvä ............ toimii kuin junan vessa:)

Kaikki myytävät kohteeni ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.

Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Kohde lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.8.2018 17:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.