SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

(Hieman merkityksetöntä jälkeä toiston kannalta DVD:ssä)

55 Päivää Pekingissä - DVD

Seikkailu vuodelta 1963 ohjaus Nicholas Ray pääosissa Charlton Heston ja Ava Gardner.

Kiina vuonna 1900. Valtakunta joka yhä on keisaridynastian vallassa, saaden tukea lännestä. Kansan tyytymättömyys on suuri ja vallankumous lähellä. Kun majuri Matt Lewis saapuu Pekingiin hän saapuu kaupunkiin joka on paniikin vallassa. Vallankumoukselliset ovat murhanneet satakunta lähetyssaarnaajaa ja julistaa kaikki valkoiset tapetaan. 
Kielletyn Kaupungin muurien takana viholliset pitävät jäljellä olevia länsimaalaisia pelon kourissa. 
Muutamia tuhansia siviilejä ja vain muutama sata sotilasta elää vailla ruokaa, ruutia ja lääkkeitä. Yhtäkkiä keisarinna Tzu-Hsi puuttuu valtapeliin ja siirtyy vallankumouksellisten puolelle - yhdessä armeijansa kanssa joka koostuu 130 000:a sotilaasta. Kaikki toivo on nyt Major Lewiksen harteilla. Edessä on 55 päivää jota maailma ei koskaan unohda..

Käsikirjoitus
Bernard Gordon
Philip Yordan

Näyttelijät
Charlton Heston
Ava Gardner
David Niven
Flora Robson
John Ireland
Harry Andrews
Leo Genn
Robert Helpmann
Kurt Kasznar

Kesto
146 min

Teksti
Suomi
Ruotsi

Suomijulkaisu

K15

***********************************************************

H10

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 56 vrk 17 h 21 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 56 vrk 17 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.