SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

8 Naista - 8 Femmes - DVD (Loistokuntoinen DVD, muovikansissa jälkiä)

Draama vuodelta 2002 ohjaus François Ozon pääosissa Danielle Darrieux ja Catherine Deneuve.

Eristäytynyt herraskartano lumisella maaseudulla 1950-luvun Ranskassa. Perhe on kokoontunut loman viettoon... Mutta juhlaan ei ole aihetta, sillä heidän rakastettu patriarkkansa on murhattu! 
Tappaja ei voi olla kukaan muu kuin yksi kahdeksasta talossa olevasta naisesta. Oliko se hänen voimakas vaimonsa? Hänen vanhapiika kälynsä? Hänen saita anoppinsa? Ehkä hänen hävytön sisäkkönsä tai lojaali taloudenhoitajansa? Vai olisiko se mahdollisesti voinut olla jompikumpi hänen nuorista ja kauniista tyttäristään? 
Uhrin loistokkaan sisaren yllätysvierailu muuttaa murhatutkimukset päiväksi, joka on täynnä hysteriaa, kilpailua ja jopa farssin aineksia. Koomiset tilanteet on maustettu synkillä perhesalaisuuksilla. Viettelys kulkee käsi kädessä pettämisen kanssa. Naisen sielunelämän mysteeri on paljastettu. 
Kahdeksan naista. Kaikki epäiltyjä. Jokaisella on motiivi. Jokaisella on salaisuus. 
Kahdeksan naista. Kaunis, myrskyisä, älykäs, aistillinen ja vaarallinen... Yksi heistä on syyllinen. Kuka heistä? 
Special Features: Kulissien takana, Poistetut kohtaukset, Bloopers, Haastatteluja, Trailer, Promo reel.

Kesto
106 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Kuva
Widescreen (anamorfinen)

R2

Suomikannet

K11

***********************************************************

  D22

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  4,95 €
  Sulkeutuu 102 vrk 16 h 48 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  4,95 € Sulkeutuu 102 vrk 16 h 48 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.