Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT- SUOMIJULKAISU]

A Muppets Christmas: Letters to Santa - DVD

Lapsi & perhe vuodelta 2008 ohjaus Kirk R Thatcher pääosissa Steve Whitmire ja Dave Goelz.

Juhli vuoden parasta aikaa Muppettien kanssa tässä herttaisessa ja hulvattoman hauskassa jouluelokuvassa. Elokuvan vierailevina tähtinä loistavat Whoopi Goldberg, Uma Thurman, Nathan Lane ja monet muut. Luvassa on monet makoisat naurut ja ikimuistoista musiikkia! Kun Gonzo unohtaa lähettää kolme kirjettä Joulupukille hän pyytää Kermitin ja muun jengin mukaansa toimittamaan kirjeet Napapiirille. Matkan varrella he ymmärtävät, että jouluna jos koskaan on tärkeintä olla yhdessä rakkaiden kanssa. A Muppets Christmas: Letters To Santa tarjoaa koko perheelle paketillisen joulumieltä sekä paljon uutta lisämateriaalia!

Käsikirjoitus
Hugh Fink
Scott Ganz
Andrew Samson

Näyttelijät
Steve Whitmire
Dave Goelz
Bill Barretta
Eric Jacobson
Michael Bloomberg
Whoopi Goldberg
Richard Griffiths
Jane Krakowski
Nathan Lane
Jesse L Martin

Kesto: n 53 min

Teksti
Tanska
Englanti
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Lisämateriaali
» The Muppets Stocking Stuffer Smorgasbord
» Deleted Scenes

R2

K3

  ***********************************
  Kuntoarvioni
   "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  D98) 08072019

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  7,95 €
  Sulkeutuu 75 vrk 3 h 57 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  7,95 € Sulkeutuu 75 vrk 3 h 57 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.