Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU

Angus, Thongs and Perfect Snogging - DVD

Komedia vuodelta 2008 ohjaus Gurinder Chadha pääosissa Georgia Groome ja Eleanor Tomlinson.

Pian 15 vuotta täyttävä Georgia ihastuu koulun uuteen oppilaaseen, "tyrmäävän seksikkääseen" Robbieen, joka myös soittaa Stiff Dylans -nimisessä bändissä. Valitettavasti Robbie seurustelee jo Georgian inhan rkkivihollisen, nätin vaaleaverikön Lindsayn kanssa. Hyvää tarkoittavien mutta pahaa-aavistamattomien vanhempiensa, 
prameasti puetun kissansa Angusin sekä tyttökaveriporukkansa Ace Gangin avulla Georgia alkaa toteuttaa kahjoja juoniaan napatakseen itselleen namun poikaystävän ja viettääkseen kaikkien aikojen upeimman syntymäpäivänsä! Louise Rennisonin bestseller-kirjoihin perustuva ANGUS, THONGS AND PERFECT SNOGGING on ihastuttavan hauska kasvukomedia, jonka on ohjannut Gurinder Chadha (Parempi kuin Beckham, Hilpeys ja ennakkoluulo).

Käsikirjoitus
Gurinder Chadha
Paul Mayeda Berges

Näyttelijät
Georgia Groome
Eleanor Tomlinson
Aaron Johnson
Alan Davies
Karen Taylor
Tommy Bastow
Sean Bourke
Liam Hess
Manjeeven Grewal
Georgia Henshaw

Kesto
1 h 36 min

Teksti
Suomi
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti 

R2

Suomijulkaisu

K3

***********************************************************

 

D35

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 68 vrk 9 h 47 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 68 vrk 9 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.