SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************

Arn - Temppeliritari - DVD 

Seikkailu vuodelta 2007 ohjaus Peter Flinth pääosissa Joakim Nätterqvist ja Sofia Helin.

Arn - Temppeliritari, Jan Guilloun Tie Jerusalemiin -menestyskirjaan perustuva mahtava eeppinen sankaritarina, on 25 miljoonan euron budjetillaan Pohjoismaiden elokuvahistorian mittavin suurtuotanto.

Luostarissa kasvatuksensa saaneen Arnin rakkaus Ceciliaan jää hengellisten ja maallisten voimien taistelun jalkoihin. Cecilia teljetään nunnaluostariin ja Arn lähetetään temppeliritariksi Pyhään Maahan keskelle kristittyjen ja muslimien sotaa. Sekä Arn että Cecilia joutuvat tahoillaan taistoon rakkautensa puolesta.

Arn - Temppeliritari kertoo sodasta ja juonittelusta, ystävyydestä ja petoksesta, sekä tietysti kaiken yläpuolella olevasta rakkaudesta. Valkokankaalle marssitetaan tarumainen kavalkadi urheita ritareita ja kavalia kuninkaita.

Musiikin elokuvaan on säveltänyt Tuomas Kantelinen.

Arn - Temppeliritarin on tuottanut Svensk Filmindustri yhteistyökumppaneinaan mm. Yle. Osatuottajana elokuvassa on myös suomalainen Juonifilmi Oy ja tuottaja Jarkko Hentula, ja elokuvan tekijätiimissä on mukana suomalaisvoimia. Saagasta tehdään kaksi pitkää elokuvafilmatisointia.

Käsikirjoitus
Jan Guillou
Hans Gunnarsson

Näyttelijät
Joakim Nätterqvist
Sofia Helin
Thomas W Gabrielsson
Mads Mikkelsen
Steven Waddington
Alex Wyndham
Gustaf Skarsgård
Bibi Andersson
Michael Nyqvist

Kesto
2 h 13 min

Teksti
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Ruotsi

R2

Suomijulkaisu

K13

***********************************************************

D72

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 61 vrk 5 h 9 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 61 vrk 5 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.