Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT: 

Being Julia - DVD

Draama vuodelta 2004 ohjaus Istvan Szabo pääosissa Annette Bening ja Catherine Charlton.

Being Julia perustuu W. Somerset Maughamin romaaniin "Näyttelijätär", jonka elokuvasovituksesta vastaa Oscar-voittaja Ronald Harwood (Pianisti). Luvassa on valloittava yhdistelmä älykästä draamaa ja piikikästä komediaa. Elokuvan pääosassa nähdään Annette Bening, joka on lumoava näyttelijätär Julia Lambert.

Eletään vuotta 1938 Lontoossa, ja Julia on kukkeimmillaan, niin kaunottarena kuin näyttelijänä, mutta kaikesta huolimatta sekä hänen menestyksekäs uransa teatterissa että hänen avioliittonsa komean impressaarin Michael Gosselynin (Jeremy Irons) kanssa ovat menettäneet parhaan teränsä. Julia kaipaa elämäänsä uutuudenviehätystä, jännitystä, kipinöitä. Kuvaan astuu Tom Fennell (Shaun Evans), nuorimies joka tunnustautuu Julian innokkaaksi ihailijaksi. Julia ei kykene vastustamaan nuoren miehen palvontaa, joten hän päättää lääkitä lähestyvää keski-iän kriisiä pienellä romanssilla ja antautuu kiihkeään suhteeseen. Elämästä tuleekin paljon jännittävämpää, kunnes Julia joutuu toteamaan, että hänen nuori rakastajansa aikoo jättää suuren diivan pelkkään sivuosaan.

Käsikirjoitus
Ronald Harwood
W Somerset Maugham

Näyttelijät
Annette Bening
Catherine Charlton
Maury Chaykin
Shaun Evans
Michael Gambon
Bruce Greenwood
Rosemary Harris
Jeremy Irons
Miriam Margolyes

Kesto
99 min

Teksti
Tanska
Suomi
Islanti
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)
Englanti (Stereo)

Kuva
Widescreen 1.85:1 (anamorfinen)

Lisämateriaali
» Ohjaajan kommenttiraidan
» Behind The Scenes -koosteen

R2

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

D70

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 71 vrk 23 h 20 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 71 vrk 23 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.