SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€ johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

(Siisti DVD, muovikansissa takana on jälkiä)

Bio-Dome - DVD

Komedia vuodelta 1996 ohjaus Jason Bloom pääosissa Pauly Shore ja Stephen Baldwin.

He ovat outoja, he ovat villejä.. ja aikeissa ryhtyä ekoaktivisteiksi! Kaksi kahjokundia saavat kokea miltä soija ja tofu maistuu pitsan ja hampurilaisten sijaan hillittömässä komediassa elokuvan Nuija ja tosinuija tuottajilta!

Ennen vuoden 1996 ?Luontopäivää? oli Budin (Pauly Shore) ja Doylen (Stephen Baldwin) lähin kontakti kierrätyskeskukseen heidän olohuoneen lattiansa! Kun ekologisuudesta innostuneet tyttöystävät käskevät kaksikkoa vaihtamaan tyhjäntoimittamisen jätehuoltoon, vakuuttaa tyrmistynyt parivaljakko että he puhuvat roskaa mieluummin kuin ottavat talteen. Kaverusten maailma heittää kuitenkin volttia kun he joutuvat sattumalta vuodenmittaisen ekotiedekokeilun, Bio-Domen koekaniineiksi ? ilman pikaruokaa tai telkkaria! Sopeutuvatko sankarimme uuteen elämään... vai merkitseekö se lopullista tuhoa heille, kokeilulle ? ja mahdollisesti koko planeetalle?!

Sisältää myös: 
- Trailerin

Käsikirjoitus
Adam Leff
Mitchell Peck

Näyttelijät
Pauly Shore
Stephen Baldwin
William Atherton
Joey Adams
Kylie Minogue
Teresa Hill
Kevin West
Henry Gibson
Denise Dowse

Kesto
91 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti 

R2

Suomijulkaisu

K3

***********************************************************

D47

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 80 vrk 17 h 39 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 80 vrk 17 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.