SIISTIT LEFFAT
DVD, Blu-ray, CD levyjä ja konsolipelejä.
Postituskuluni C5 kirjekuoressa ovat alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
LISÄTIETOJANI: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä on postitettava yksistään kirjekuoressa,. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levyille" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: .
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU] (Kuvien tuote)

Tohtori Tuli Kaupunkiin - Kausi 5 - Viides tuotantokausi - 7 DVD BOKSI

TV-sarja pääosissa Jane Seymour ja Joe Lando.

Palaa rakastetun Tohtori tuli kaupunkiin -sarjan pariin sen viidennelle tuotantokaudelle.

Tämä perhesarja kertoo rajoja rikkovasta naisesta ja villin lännen kaupungista, jota hän kutsuu kodikseen. Jane Seymour esittää tohtori Michaela ?Mike? Quinnia, joka lähtee lääkäriksi 1800-luvun puolivälin Bostonin seurapiireistä Colorado Springsin pikkukaupungin haasteisiin. Seuratessamme tohtori Quinnin, hänen kolmen orpolapsen muodostaman perheensä ja vuorten mies Byron Sullyn (Joe Lando) sekä kaupungin asukkaiden edesottamuksia näemme myös Yhdysvaltain murroksen.

Viidennellä kaudella tohtori Mike yrittää saada ajan riittämään Katie-vauvansa ja kaupunkilaisten tarpeiden välillä. Aikaa pitäisi löytää myös romantiikalle Sullyn kanssa. Miten tohtori Mike voisi auttaa pastoria, jonka näkö huononee päivä päivältä? Colleenin tunteet tohtori Cookia kohtaan kasvavat, mutta kestääkö ystävyys Colleenin lähtiessä yliopistoon? Kuinka pitkälle Sully on valmis menemään suojellakseen parasta ystäväänsä Tanssivaa Pilveä tämän joutuessa raa?an hyökkäyksen kohteeksi?

Tohtori tuli kaupunkiin -boksi sisältää viisinkertaisen Emmy- ja Golden Globe -voittajan viidennen tuotantokauden kaikki 26 jaksoa.

Näyttelijät
Jane Seymour
Joe Lando
Chad Allen
Orson Bean
Shawn Toovey
Jim Knobeloch
William Shockley
Jonelle Allen
Frank Collison
Geoffrey Lower
Henry G Sanders

Kesto: 19 h 30 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

K3

  ******************************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  D35)12032020

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  19,90 €
  Sulkeutuu 89 vrk 5 h 32 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  19,90 € Sulkeutuu 89 vrk 5 h 32 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.