Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT: 
 (Siisti kokonaisuus!)

Brianin Elämä  - Life Of Brian - DVD

Komedia vuodelta 1979 ohjaus Terry Jones pääosissa Eric Idle ja Graham Chapman.

Monthy Python naurattaa anarkistisella huumorillaan ja pistää maailmanhistorian uuteen järjestykseen elokuvassa Monthy Python: Brianin elämä. Katso ja Nauti!
Vuosi 33 e.kr. paikkana Juudea, jota hallitsee köyhyys ja kaaos. Kurjuuden keskeltä nousee esiin uusi messias Brian Cohen (Graham Chapman), joka hieman vasten-tahtoisesti otta messiaan viitan ylleen. Samanaikaisesti roomalaisilla on kova työ pitää maassa kuri ja järjestys. Tarina jatkuu monimutkaisisn kääntein, jonka aikana tutustutaan lepran saloihin, Pontius Pilatukseen sekä sekopäisiin roomalaisiin.

Monty Pythonin porukka (John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Terry Jones Michael Palin ja Chapman) saa aikaan unohtumattoman klassikon, joka on pakko nähdä uudelleen ja uudelleen.

Ohjaus
Terry Jones

Käsikirjoitus
Graham Chapman
John Cleese

Näyttelijät
Eric Idle
Graham Chapman
John Cleese
Terry Gilliam
Terry Jones
Michael Palin

Kesto
94 min

Tekstitys:

Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

K-15

R2

Suomijulkaisu

***********************************************************

D32

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 113 vrk 17 h 28 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 113 vrk 17 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.