SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
********************************************
KUNTOARVIONI: 
"Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: 
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Buddy - DVD

Komedia vuodelta 2003 ohjaus Morten Tyldum pääosissa Nicolai Cleve Broch ja Aksel Hennie.

Pystyykö Kristoffer yhdistämään kuuluisuuden ystävyyden ja rakkauden kanssa? 
Kristoffer jakaa asunnon ystäviensä kanssa ja ripustaa työkseen ulkomainostauluja. Vapaa-ajallaan Kristoffer kuvaa videopäiväkirjaa ystäviensä Geirin ja Stig Ingen kanssa. Videopäiväkirjan pätkiä esitetään Norjan tv:n suosituimmassa keskusteluohjelmassa ja Kristoffer on kuin seitsemännessä taivaassa. Hänen on pidettävä jalkansa maassa, mikäli ei tahdo menettää sitä mikä on kaikkein tärkeintä. 
Kristoffer asuu kimppakämpässä Tøyenissä, Oslossa, ystäviensä Geirin ja Stig Ingen kanssa. Geir pitää vaarallisesta elämästä, mutta ei olekaan aivan yhtä huoleton kuin miltä vaikuttaa. Stig Inge on varovainen ja epävarma kaveri. Hänen päätelmänsä mukaan Tøyen on maailman keskipiste. Elisabeth on Kristofferin tyttöystävä. Hän haluaa jakaa asuntonsa yhdessä Kristofferin kanssa ja kaipaa sitoutumista. Kristoffer ei pidä itseään tyyppinä, joka ostaa perheauton, koiran ja paritalon pätkän... 

Ekstra: Kommenttiraita, Kulissien takaa, Mokaotokset

Käsikirjoitus
Lars Gudmestad

Näyttelijät
Nicolai Cleve Broch
Aksel Hennie
Anders Baasmo Kristiansen
Pia Tjelta
Janne Formoe
Henrik Giæver
Cecilie Aspenes
Anna Bache Wiig

Kesto
101 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Norja

R2

Suomijulkaisu

K3

***********************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

 

D55 (041018)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 112 vrk 16 h 1 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 112 vrk 16 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.