SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA:
*********************************************
TUOTETIEDOT [SUOMIJULKAISU]

Charlie Chaplin - Mutual Elokuvat Osa 1 - The Mutual Films Volume One - DVD

Sisältää lyhytelokuvat:
TARKASTAJA (THE FLOORWALKER)
PALOMIES (THE FIREMAN)
VAELTAJA (THE VAGABOND)
CHAPLIN AAMUYÖLLÄ (ONE A.M.)

Siirtyessään Mutual-elokuvayhtiölle vuonna 1916 Chaplinilla oli jo kahden vuoden kokemus elokuvatuotannosta. Hänen viettämänsä aika niin Keystone-yhtiöllä kuin Essanay-yhtiöllä oli täynnä luovaa kekseliäisyyttä, joka johti ansaittuun itseluottamuksen kohenemiseen. Hänen suosionsa kasvoi ja yleisön odotukset nousivat kuukausi kuukaudelta ja elokuva elokuvalta.

Ei ole mikään yllätys, että allekirjoittaessaan sopimuksen Mutual-yhtiön kanssa, Chaplin oli parhaiten palkattu esiintyjä koko viihdealan historiassa. Jo hänen palkkioissaan oli aihetta juhlaan, mutta Chaplin iloitsi myös eräästä toisesta lisäedusta. Hänellä oli täydet taiteelliset vapaudet. Chaplinin sopimus vaati yhden kaksikelaisen elokuvan joka kuukausi vuoden ajan, hänen oman ehdotuksensa mukaisesti. Kaksi vuotta jatkuneiden uuvuttavien toimitusaikataulujen jälkeen uusi sopimus oli kertakaikkisen ylellinen. Chaplinin myöhästellessä elokuvansa toimituksessa sopimuksensa loppupuolella, hänen hyväntahtoiset rahoittajansa Mutualilla kannustivat häntä kostotoimien sijaan. Omaelämäkerrassaan Chaplin muistelee Mutual-kauttaan uransa onnellisempana jaksona.

Elokuvatutkijat pitävät yleisesti tätä lyhytelokuvien sarjaa ei ainoastaan Chaplinin uran parhaimpana, vaan ehkäpä elokuvahistorian parhaimpana komediaelokuvien sarjana kautta aikain. Kaikki nämä elokuvat ovat vähintäänkin kallisarvoisia komedian aarteita. Jotkut elokuvista ovat todellisia mestariteoksia, ehdottomasti samanvertaisia kuin hänen parhaimmat pitkät elokuvansa.

Kokeiltuaan Essanay-elokuvissaan säälittävyyden tunteita ja vahvoja dramaattisia tilanteita, hän saattoi nyt käyttää näitä elementtejä vaivattomasti useissa Mutualin elokuvissaan. Koska kuvausaikataulut olivat hieman löysemmät, Chaplinilla oli aikaa kehittää fyysistä huumoriaan. Hänen suurimmat saavutuksensa Mutual-yhtiössä - elokuvat kuten Easy Street ja The Immigrant - olivat täydellisiä pikku draamoja, mutta myös loistavia, sulavia ja hullunhauskoja pantomiimeja.

Myöhemmin Chaplin varmisti taiteellisen vapautensa lisäksi myös elokuviensa omistusoikeuden. Kaikki hänen omistamansa elokuvat julkaistiin vasta sitten, kun se hänelle sopi. Jotkut elokuvat saattoivat muhia vuosikausia, ennen kuin Chaplin oli valmis julkaisemaan ne. Nämä Mutual-elokuvat ovat loistavia spontaanisuudessaan ja kurinalaisuudessaan: 12 aikataulun puitteissa tehtyä ihmettä.

Näitä elokuvia on usein esitetty huonolaatuisina. Nyt on päästy käsiksi alkuperäisiin 35 mm:n negatiiveihin, jotta kaikista hienovaraisista, kauniista yksityiskohdista voidaan nauttia.

Kesto: 96 min

Valmistusvuosi: 1916

R2

  ***********************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

   

  D63 (16012019 )

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  4,95 €
  Sulkeutuu 97 vrk 3 h 6 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  4,95 € Sulkeutuu 97 vrk 3 h 6 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.