Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT: 

Cuban Fury - DVD

Komedia vuodelta 2014 ohjaus James Griffiths pääosissa Nick Frost ja Rashida Jones.

Nick Frost esittää Brucea, entistä tanssilahjakkuutta, joka yrittää paluuta 22 vuotta (ja monta lisäkiloa) myöhemmin. Kipinänä on hänen uusi, kaunis ja amerikkalainen pomonsa. Soppaan on sekaantunut Brucen machokas työkaveri Drew, joka ei juuri salaile suunnitelmiaan uuden esinaisen viettelemiseksi. Ainekset hulvattomaan komediaan ovat kasassa, kun Bruce laittaa hösseliksi!

Käsikirjoitus
Jon Brown

Näyttelijät
Nick Frost
Rashida Jones
Chris O'Dowd
Ian McShane
Wendi McLendon-Covey
Olivia Colman
Alexandra Roach
Rory Kinnear
Kayvan Novak
Kevin Eldon
Liz Cackowski
Steve Oram
Tim Plester
Simon DeSilva
Deborah Rosan

Kesto
94 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

Pohjoismainen julkaisu

K7

***********************************************************

D59

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 96 vrk 3 h 52 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 96 vrk 3 h 52 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.