Kuvaus

Vanha hyvä filmi on parempi kuin pussillinen uusia ?

Kertoo hauskasti kuinka hieman kokematon ja arka nainen USA:ssa   saa äkkiä  Kolumbiasta kirjeen ja sen sisällä on aarrekartta. Naisen pitää toimittaa se nopeasti Kolumbiaan,  siihenaikaan ei ollut internet skanneria sun muuta, vaan paikan päälle ja nopsaan.

Hän tapaa Kolumbiassa ( näytetään aivan hurjaa ja kurjaa elämää Etelä-Amerikassa , jotta USA kansalainen olisi tyytyväinen omaan kotimaahansa )    erään rennon jenkki mies  tyypin, joka suostuu auttamaan häntä.  Tosin rahaa vastaan, mistään mies-nainen suhteesta ei voida puhua, vaan puhtaasti raha sopimuksesta.

Jännä seikkailu ja hyvää on Indiana Jones  elokuviin verrattuna se, että tässä ei ole sitä ikuista Hollywood elokuvien teemaa, joku hurjannäköinen hakaristi Saksan mies on paha ja  meidän elokuvan katsojien pitää suojella Mooseksen juutalaisperintöä tms. vaan tämä elokuva on hauska ja rento, jännittävä ja huumoria pitää yllä De Vito , eikä minusta ole pumpattu liikaa propagandaa....

Näyttelijät ovat Michael Douglas ja Kathleen  Turner   sekä Danny DeVito. Ei ole suomalaista textiä, mutta ääni on engl. espa.saksa ja myös näille kielille textitys. 

DVD22SP601 Elokuva Vihreän Timantin Metsästys, kansilehti on ulkomaan kieltä.          Kiva katsoa elokuvaa ja ihme kuinka nykaikana on Kathleen Turner popsinut sisäänsä niin paljon liikaa kaloreita ja juonut Cokis sokerilimu-juomia, että hän on aivan pullea tankki nykyään. Sääli, sitä se Fast  Food ruoka kaiketi teettää ?   Fast Food-Fast Fat.  

Mr. Douglas on taas käynyt monia medical -operaatioita läpi, mutta sellaista se kai sitten on rikkaan näyttelijän elämä. 

Elokuva on hauska ja tiivis pakkaus seikkailua ja jännitystä. 

USA turistina? Hyvin harva USA kansalainen on matkustanut koskaan ulkomaille ja jos on, se on Mexico tai Kanada. Kansan käsitys on yhä se, että parasta on asua USAssa ja jopa vapaata.....heh heh kuinka hauskaa !

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 19 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,95 € Sulkeutuu 72 vrk 19 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.