SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi, ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni. HUOM! EI ENÄÄ NOUTOJA. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! (Postitukset edullisimman Postin lähetystavan mukaan.)
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: 
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]
(Kuvien tuote)

Erämaan kutsu - The Call of the Wild - DVD

Seikkailu vuodelta 1997 ohjaus Peter Svatek pääosissa Rutger Hauer ja Bronwen Booth.


Koira nimeltä Buck tulee varastetuksi Kaliforniassa, ja myydään Yukoniin Alaskaan. Alaskan kylmässä ja villin armottomassa erämaassa Buck joutuu raatamaan rekikoirana. Elämä on kovaa ja vain vahvimmat selviävät... Eletään suuren kultarynnäkön aikaa.

Vaikka Buckia kohdellaan erittäin huonosti, ja se näkee jatkuvasti nälkää, tulee siitä vähitellen muiden koirien taitava ja vahva johtaja. Sitten kohtalo puuttuu peliin ja Buck saa uuden isännän - John Thorntonin. Thornton on kullanhuuhtoja, ja tarkoituksena hänellä on löytää muuan kaukainen joki.

Matka joelle on pitkä ja erittäin vaarallinen, lisäksi alue kuuluu Yeehat intiaaneille. Erämaan keskellä Buck kuulee villien “veljiensä” kutsun, ja sen vapauden kaipuu voimistuu entisestään...

Käsikirjoitus
Jack London
Graham Ludlow

Näyttelijät
Rutger Hauer
Bronwen Booth
Charles Powell
Burke Lawrence
Luc Morrissette
Robert Pierre Cote
John Novak
Lynne Adams

Alkuperäinen nimi
Call of the Wild: Dog of the Yukon, The

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

K11

  ******************************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  D80) 11022020

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  14,90 €
  Sulkeutuu 90 vrk 6 h
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  14,90 € Sulkeutuu 90 vrk 6 h

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.