SIISTIT LEFFAT
POSTITUSKULUT MYYNTI-ILMOITUKSISSA:
(1) = 2,5€ kirjekuoressa, (PP) = 5,90€ postipaketissa,
(2) = 2,5€ ja HUOM! (2) + (2) on samassa kirjekuoressa myös 2,5€.
POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€.
Tervetuloa ostoksille! Maksaa voi myös MobilePaylla.

Kuvaus

HUOM! POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€. * EI HINTOJEN ALENNUKSIA TARJOUKSIEN MUKAAN * >> KATSO TARVITTAESSA LISÄTIETOJA OSTAMISEEN *
************************************
MUUT MYYTÄVÄT TUOTTEET  **  DVD  *  BLU-RAY  *  KONSOLIPELIT  * CD ****
************************************

(2) POSTITUSKULUTTämän myyntikohteen postituskulut C5 kirjekuoressa Suomeen on 2,50€ ja se lisätään ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote on mahdollista lähettää samassa kirjekuoressa myös toisen tuotteen kanssa, jos kahdessa myynti-ilmoituksessa on tässä (nro. 2). Sekä myöhemmin olen lisännyt myös tuonne POSTITUSKULUT: eteen (2) niin siitä huomaa nopeasti mahtuuko samaan kirjekuoreen kaksi tuotetta. Postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen on 5,90€. HUOM! Jos valikoimastani ostaa kerralla yli 50€:lla, niin postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen sisältyvät ostosten hintoihin. Etu koskee, siis vain postipaketissa lähetettäviä yli 50€;n ostoksia, ei kirjekuorissa lähetettäviä.
*************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][][10-][10] 
*************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU] Kuvien tuote

Exodus - Auringon polttama 2 - DVD

Sota vuodelta 2010 ohjaus Nikita Mikhalkov pääosissa Nikita Mikhalkov ja Oleg Menshikov.

Oscar-voittaja Auringon Polttama sai ylistystä ympäri maailman. Nyt ohjaaja Nikita Mikhalkov jatkaa tarinaa toisen maailmansodan Venäjästä. Kenraali Kotov on selvinnyt Stalinin kuolemanleiriltä, mutta joutunut uuteen helvettiin: jalkaväen sotilaaksi etulinjaan. Samaan aikaan hänen rakas tyttärensä tekee kaikkensa löytääkseen isänsä. Exodus kuvaa perheen taistelua ja kohtaloa 1900-luvun synkimpinä hetkinä, kun sirpaleinen maa nousi Hitlerin armeijoita vastaan.

Käsikirjoitus
Rustam Ibragimbekov
Nikita Mikhalkov

Näyttelijät
Nikita Mikhalkov
Oleg Menshikov
Sergey Garmash
Irina Apeksimova
Yevgeni Mironov
Sergey Makovetskiy
Nadezhda Mikhalkova
Dmitriy Dyuzhev
Andrey Panin
Aleksei Petrenko

Kesto: 2 h 26 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Venäjä 

K16

 ******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D21) 09012021

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
Sulkeutuu 9 vrk 10 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 9 vrk 10 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.