Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Expired - DVD

Komedia vuodelta 2007 ohjaus Cecilia Miniucchi pääosissa Samantha Morton ja Jason Patric.

Claire on tunnollinen ja hyväntahtoinen parkkipirkko, joka kuuntelee päivittäin autoilijoiden loputtomia solvauksia ja kantaa huolta sydänvikaisesta äidistään. Clairen elämä mullistuu, kun hän tapaa pysäköintivalvoja Jayn. Virkaintoinen Jay, joka saa työssään täydellisen tilaisuuden purkaa pohjatonta aggressiotaan, on täysin Clairen vastakohta. Kaksikon parisuhde on myrskyisä jo suhteen alkumetreiltä saakka ja suhteen edetessä yhä vakavammalle asteelle, Clairen on päätettävä, nostaako hän kytkintä vai parkkeeraako sydämensä sekasortoiseen suhteeseen.

Näyttelijät
Samantha Morton
Jason Patric
Teri Garr
Illeana Douglas
Sonia Iris Lozada
Jonny Mack
Roberta Bassin
Joe Camareno
Joanne Baron
William Tempel

Kesto
112 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen (anamorfinen)

R2

Suomijulkaisu

K15

***********************************************************

D17

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 104 vrk 9 h 25 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 104 vrk 9 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.